14
Kontakta mig

Jag vill kliva in i den digitala dimensionen

* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!

om oss

Om oss

Nischade experter i samverkan för framgångar i den digitala dimensionen

Det är du som läser nu som gör Enfo till vad vi är. Vare sig du är kund eller potentiell kund, intresserad av att arbeta med oss, en av våra egna medarbetare eller nyfiken i största allmänhet vill vi hälsa dig välkommen hit. Det är tack vare dig som vi bidrar till våra kunders framgångar med digitaliserade lösningar.

Du som kund vill bli mer framgångsrik och förenkla dina affärer i den växande digitala dimensionen. Du som medarbetare vill sporras till utveckling av vassare lösningar. Alla vill ha en bild av vilka vi är och vad vi erbjuder. Det, bland annat, är vad som dagligen håller oss på tå.

Enfo verkar på den nordiska marknaden i en global, digitaliserad miljö. Många av våra kunder har kommit långt på sin digitala resa, andra tar de första stegen. Det är så vi tycker det ska vara, steg för steg i den takt som passar organisationen. Ingen startar på exakt samma punkt, ingen har exakt samma mål som någon annan. Den bästa lösningen är den som tar dig den rakaste vägen till målet.

Inom alla våra kompetensområden är vi nischade experter som samverkar till affärsmässiga lösningar i den Digitala Dimensionen.

Vi driver och optimerar stora delar av våra kunders robusta IT-miljö med pålitliga och automatiserade processer vilket innebär smidiga, effektiva och driftsäkra affärer.
Genom Business Intelligence & Analytics, molntjänster och integrationer ser vi till att verksamheten är agil och snabbt anpassningsbar till en ständigt föränderlig affärsvärld.

För att hantera denna dualitet av robust och agilt erbjuder vi förvaltning av integrationer och övriga tjänster, även från tredje part.

I den Digitala Dimensionen tar vi oss an dina utmaningar på nya sätt med digitaliseringens möjligheter och hävstångseffekter. Därmed smälter den fysiska och den virtuella världen samman.

Tack vare våra kunder har vi lärt oss mycket om just din bransch. Tack vare våra experter har vi attraktiva erbjudanden med beprövade arbetsmetoder och processer inom alla områden. Tack vare omvärld och konkurrenter ser vi till att hålla oss i rörelse och sträva efter att leda utvecklingen inom våra kompetensområden.

Det är så vi är. Vi tänker bortom morgondagen och tar ansvar för dagen. Så skapar vi enklare, smidigare och smartare affärer i den digitala dimensionen.

Verksamhetsstruktur

 

För att maximera kundfokus har Enfo Group delat in koncernen i fem affärsområden.

 

 

Strategic Accounts

 

Fokus på strategiska kundkonton.

 

Kontakt: Lars Aabol

Email: lars.aabol@enfo.se

Tel: +46 73 684 03 80Business Solutions

 

Fokus på lösningar och konsulttjänster.


Kontakt: Mats Eliasson

Email: mats.eliasson@enfo.se

Tel: +46 70 377 90 90

Managed Services

 

Fokus på Outsourcing-tjänster.


Kontakt: Tero Saksman

Email: tero.saksman@enfo.fi

Tel: +358 44 719 3504

Financial Process Services

 

Fokus på outsourcing av ekonomisk förvaltning.


Kontakt: Tero Kosunen

Email: tero.kosunen@enfo.fi

Tel: +358 50 444 1200

Emerging Businesses

 

Fokus på new business. Enfo Group’s Transformation Office, med ansvar att utveckla gruppens affärer och implementera tillväxtstrategin, ingår i detta affärsområde.


Kontakt: Samuli Savo

Email: Samuli.savo@enfo.fi

Tel: +358 503 870 331

Stabsfunktioner

 

Ekonomi

Kontakt: Christian Homén, CFO 

Email: Christian.homen@enfo.fi 

Tel: +358 407 506 902

Marknadskommunikation

Kontakt: Adam Ritzén, SVP, Marketing 

Email: adam.ritzen@enfo.se 

Tel: +46 70 840 02 20

Human Resources

Kontakt: Malin Ung, SVP, HR  

Email: malin.ung@enfo.se 

Tel +46 70 963 39 68   

Kompetensområden

Event - februari 11, 2016 - februari 11, 2016

ZervicePoint Hackathon 2016

Den 11 februari 2016 anordnar vi återigen det årliga populära ZervicePoint Hackathon. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill lära dig att bygga självbetjäningstjänster som ett proffs, umgås med oss och andra kunder för utbyte av kunskap och erfaren...

Nyheter februari 04, 2016

Enfo medarbetare återigen mottagare av unik IBM-utmärkelse

IBM utser varje år ett antal personer världen över som tar emot den prestigefyllda och unika utmärkelsen ”IBM Champion”....

 • Blogg februari 03, 2016

  Informationsklassning - en förutsättning för en bra molnstrategi

  Varje diskussion om ”vägen till molnet” jag deltagit i de senaste åren har haft en komponent av ängslan....

 • Blogg februari 03, 2016

  Microsoft öppnar plånboken igen

  I julhelgen var det dags för Microsoft att köpa ett nytt BI-bolag – den här gången köpte de upp Metanautix. Det var ett tre år gammalt produktbolag vars produkt gör det möjligt för utvecklare att skriva SQL-satser mot stora volymer av ostrukturerad ...

 • Blogg februari 01, 2016

  THE FUTURE OF IT IS SHAPED BY DIGITAL BROKERS

  In the digital transformation, we do not only see new ways of working and making business, we also see a new role forming for IT. Internal and external providers of IT will need to transform into either back-end suppliers of services or transform int...

Andra bloggposter :