14
Kontakta mig

Jag vill kliva in i den digitala dimensionen

Valdation:
* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

om oss

Om oss

Nischade experter i samverkan för framgångar i den digitala dimensionen

Det är du som läser nu som gör Enfo till vad vi är. Vare sig du är kund eller potentiell kund, intresserad av att arbeta med oss, en av våra egna medarbetare eller nyfiken i största allmänhet vill vi hälsa dig välkommen hit. Det är tack vare dig som vi bidrar till våra kunders framgångar med digitaliserade lösningar.

Du som kund vill bli mer framgångsrik och förenkla dina affärer i den växande digitala dimensionen. Du som medarbetare vill sporras till utveckling av vassare lösningar. Alla vill ha en bild av vilka vi är och vad vi erbjuder. Det, bland annat, är vad som dagligen håller oss på tå.

Enfo verkar på den nordiska marknaden i en global, digitaliserad miljö. Många av våra kunder har kommit långt på sin digitala resa, andra tar de första stegen. Det är så vi tycker det ska vara, steg för steg i den takt som passar organisationen. Ingen startar på exakt samma punkt, ingen har exakt samma mål som någon annan. Den bästa lösningen är den som tar dig den rakaste vägen till målet.

Inom alla våra kompetensområden är vi nischade experter som samverkar till affärsmässiga lösningar i den Digitala Dimensionen.

Vi driver och optimerar stora delar av våra kunders robusta IT-miljö med pålitliga och automatiserade processer vilket innebär smidiga, effektiva och driftsäkra affärer.

Genom Business Intelligence & Analytics, molntjänster och integrationer ser vi till att verksamheten är agil och snabbt anpassningsbar till en ständigt föränderlig affärsvärld.

För att hantera denna dualitet av robust och agilt erbjuder vi förvaltning av integrationer och övriga tjänster, även från tredje part.

I den Digitala Dimensionen tar vi oss an dina utmaningar på nya sätt med digitaliseringens möjligheter och hävstångseffekter. Därmed smälter den fysiska och den virtuella världen samman.

Tack vare våra kunder har vi lärt oss mycket om just din bransch. Tack vare våra experter har vi attraktiva erbjudanden med beprövade arbetsmetoder och processer inom alla områden. Tack vare omvärld och konkurrenter ser vi till att hålla oss i rörelse och sträva efter att leda utvecklingen inom våra kompetensområden.

Det är så vi är. Vi tänker bortom morgondagen och tar ansvar för dagen. Så skapar vi enklare, smidigare och smartare affärer i den digitala dimensionen.

Verksamhetsstruktur

För att maximera kundfokus har Enfo Group delat in koncernen i 5 affärsområden.

Strategic Accounts

Fokus på strategiska kundkonton.

Kontakt: Lars Aabol

Email: lars.aabol@enfo.se

Tel: +46 73 684 03 80

Business Solutions

Fokus på lösningar och konsulttjänster.

Kontakt: Mats Eliasson

Email: mats.eliasson@enfo.se

Tel: +46 70 377 90 90

Managed Services

Fokus på Outsourcing-tjänster.

Kontakt: Tero Saksman

Email: tero.saksman@enfo.fi

Tel: +358 44 719 3504

Financial Process Services

Fokus på outsourcing av ekonomisk förvaltning.

Kontakt: Tero Kosunen

Email: tero.kosunen@enfo.fi

Tel: +358 50 444 1200

Emerging Businesses

Fokus på new business. Enfo Group’s Transformation Office, med ansvar att utveckla gruppens affärer och implementera tillväxtstrategin, ingår i detta affärsområde.

Kontakt: Samuli Savo

Email: Samuli.savo@enfo.fi

Tel: +358 503 870 331

Stabsfunktioner

Ekonomi

Kontakt: Christian Homén, CFO 

Email: Christian.homen@enfo.fi 

Tel: +358 407 506 902

Marknadskommunikation

Kontakt: Adam Ritzén, SVP, Marketing 

Email: adam.ritzen@enfo.se 

Tel: +46 70 840 02 20

Human Resources

Kontakt: Malin Ung, SVP, HR  

Email: malin.ung@enfo.se 

Tel +46 70 963 39 68  

UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Event - maj 01, 2016 - maj 04, 2016

Qonnections 2016

Den 1-4 Maj 2016 är det dags för Qliks årliga event Qonnections. Nytt för i år är att det inte bara är för Qliks partners utan nu finns det möjligheter för dig som är kund att under fyra dagar ta del av det senaste och bästa inom business intelligenc...

Nyheter april 21, 2016

Outokumpu tar med Enfos hjälp steget mot den Digitala Dimensionen

Enfo har sedan år 2014 haft ett nära samarbete med kunden Outokumpu som strategisk partner inom Service and Asset Management, konceptet Hela Vägen till Värde för implementering och leverans av systemen IBM Maximo och QlikView....

 • Blogg april 28, 2016

  Gratis är gott

  Idag ska vi titta lite närmare på delar av Microsofts ”Visual Studio Dev Essentials”. Ett program där man har samlat verktyg, tjänster och support för generell utveckling. Den intresserade kan ta del av detta gratis. Dev Essentials innehåller en rad ...

 • Blogg april 14, 2016

  Vi lever i den digitala dimensionen, ofta utan att ens tänka på det

  Vår omvärld förändras i en rasande fart. Att fundera över hur världen såg ut vid början av förra århundradet och vilka innovationer som sedan dess har tagit oss dit där vi är idag kan framkalla en lätt svindlande känsla....

 • Blogg mars 31, 2016

  Förändring kräver ständiga satsningar

  På Enfo tror vi att saker kan utföras på många olika sätt. Vi uppmuntrar våra anställda till att ständigt utveckla sitt kunnande, eftersom det är en investering både i företagets och individens konkurrenskraft inom en bransch som genomgår en stor bry...

Andra bloggposter :