364
Kontakta mig

Jag vill kliva in i den digitala dimensionen

Valdation:
* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

om oss

Om oss

Nischade experter i samverkan för framgångar i den digitala dimensionen

Det är du som läser nu som gör Enfo till vad vi är. Vare sig du är kund eller potentiell kund, intresserad av att arbeta med oss, en av våra egna medarbetare eller nyfiken i största allmänhet vill vi hälsa dig välkommen hit. Det är tack vare dig som vi bidrar till våra kunders framgångar med digitaliserade lösningar.

Du som kund vill bli mer framgångsrik och förenkla dina affärer i den växande digitala dimensionen. Du som medarbetare vill sporras till utveckling av vassare lösningar. Alla vill ha en bild av vilka vi är och vad vi erbjuder. Det, bland annat, är vad som dagligen håller oss på tå.

Enfo verkar på den nordiska marknaden i en global, digitaliserad miljö. Många av våra kunder har kommit långt på sin digitala resa, andra tar de första stegen. Det är så vi tycker det ska vara, steg för steg i den takt som passar organisationen. Ingen startar på exakt samma punkt, ingen har exakt samma mål som någon annan. Den bästa lösningen är den som tar dig den rakaste vägen till målet.

Inom alla våra kompetensområden är vi nischade experter som samverkar till affärsmässiga lösningar i den Digitala Dimensionen.

Vi driver och optimerar stora delar av våra kunders robusta IT-miljö med pålitliga och automatiserade processer vilket innebär smidiga, effektiva och driftsäkra affärer.

Genom Business Intelligence & Analytics, molntjänster och integrationer ser vi till att verksamheten är agil och snabbt anpassningsbar till en ständigt föränderlig affärsvärld.

För att hantera denna dualitet av robust och agilt erbjuder vi förvaltning av integrationer och övriga tjänster, även från tredje part.

I den Digitala Dimensionen tar vi oss an dina utmaningar på nya sätt med digitaliseringens möjligheter och hävstångseffekter. Därmed smälter den fysiska och den virtuella världen samman.

Tack vare våra kunder har vi lärt oss mycket om just din bransch. Tack vare våra experter har vi attraktiva erbjudanden med beprövade arbetsmetoder och processer inom alla områden. Tack vare omvärld och konkurrenter ser vi till att hålla oss i rörelse och sträva efter att leda utvecklingen inom våra kompetensområden.

Det är så vi är. Vi tänker bortom morgondagen och tar ansvar för dagen. Så skapar vi enklare, smidigare och smartare affärer i den digitala dimensionen.

Verksamhetsstruktur

För att maximera kundfokus har Enfo Group delat in koncernen i 5 affärsområden.

Strategic Accounts

Fokus på strategiska kundkonton.

Kontakt: Lars Aabol

Email: lars.aabol@enfo.se

Tel: +46 73 684 03 80

Business Solutions

Fokus på lösningar och konsulttjänster.

Kontakt: Mats Eliasson

Email: mats.eliasson@enfo.se

Tel: +46 70 377 90 90

Managed Services

Fokus på Outsourcing-tjänster.

Kontakt: Tero Saksman

Email: tero.saksman@enfo.fi

Tel: +358 44 719 3504

Financial Process Services

Fokus på outsourcing av ekonomisk förvaltning.

Kontakt: Tero Kosunen

Email: tero.kosunen@enfo.fi

Tel: +358 50 444 1200

Emerging Businesses

Fokus på new business. Enfo Group’s Transformation Office, med ansvar att utveckla gruppens affärer och implementera tillväxtstrategin, ingår i detta affärsområde.

Kontakt: Samuli Savo

Email: Samuli.savo@enfo.fi

Tel: +358 503 870 331

Stabsfunktioner

Ekonomi

Kontakt: Christian Homén, CFO 

Email: Christian.homen@enfo.fi 

Tel: +358 407 506 902

Marknadskommunikation

Kontakt: Adam Ritzén, SVP, Marketing 

Email: adam.ritzen@enfo.se 

Tel: +46 70 840 02 20

Human Resources

Kontakt: Malin Ung, SVP, HR  

Email: malin.ung@enfo.se 

Tel +46 70 963 39 68  

UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Event - maj 26, 2016 - maj 26, 2016

Enfo deltar vid heldagskonferensen “Underhåll i världsklass”

Den 26:e maj arrangerar OEE Consultants och Underhåll & Driftssäkerhet en heldagskonferens i Göteborg. Konferensen går under namnet “Underhåll i världsklass – sex framgångsrika exempel”. Ett av de framgångsrika exempel som namnet åsyftar är Enfos kun...

Nyheter april 21, 2016

Outokumpu tar med Enfos hjälp steget mot den Digitala Dimensionen

Enfo har sedan år 2014 haft ett nära samarbete med kunden Outokumpu som strategisk partner inom Service and Asset Management, konceptet Hela Vägen till Värde för implementering och leverans av systemen IBM Maximo och QlikView....

 • Blogg maj 25, 2016

  Därför ogillar jag SCD2

  När man bygger ett datalager måste man ta ett designmässigt beslut gällande hur dimensionerna ska byggas upp. Hur ska man hantera det som kallas Slowly Changing Dimensions (SCD), det vill säga att dimensionsmedlemmar förändras över tid: kunder flytta...

 • Blogg maj 24, 2016

  Bring your own Identity – Hype eller nödvändighet?

  Bring your own Identity (BYO-ID) pratas det mycket om numera. För vissa är det bara en hype. Men är det verkligen det eller är det en nödvändighet som vi använder oss av dagligen? Jag skulle vilja påstå det senare. Vi använder detta varje dag och vis...

 • Blogg maj 12, 2016

  Månadens intervju: Jacob Welsh

  Karriärer är sällan spikraka. Men följer man sin lust, ser möjligheterna och vågar testa något nytt kan vad som helst hända. Jacob lade bokstavligen spiken och hammaren på hyllan för att helhjärtat satsa på försäljning och 22 år gammal började han so...

Andra bloggposter :