364
Kontakta mig

Valdation:
* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

om oss

Om oss

Nischade experter i samverkan för framgångar i den digitala dimensionen

Det är du som läser nu som gör Enfo till vad vi är. Vare sig du är kund eller potentiell kund, intresserad av att arbeta med oss, en av våra egna medarbetare eller nyfiken i största allmänhet vill vi hälsa dig välkommen hit. Det är tack vare dig som vi bidrar till våra kunders framgångar med digitaliserade lösningar.

Du som kund vill bli mer framgångsrik och förenkla dina affärer i den växande digitala dimensionen. Du som medarbetare vill sporras till utveckling av vassare lösningar. Alla vill ha en bild av vilka vi är och vad vi erbjuder. Det, bland annat, är vad som dagligen håller oss på tå.

Enfo verkar på den nordiska marknaden i en global, digitaliserad miljö. Många av våra kunder har kommit långt på sin digitala resa, andra tar de första stegen. Det är så vi tycker det ska vara, steg för steg i den takt som passar organisationen. Ingen startar på exakt samma punkt, ingen har exakt samma mål som någon annan. Den bästa lösningen är den som tar dig den rakaste vägen till målet.

Inom alla våra kompetensområden är vi nischade experter som samverkar till affärsmässiga lösningar i den Digitala Dimensionen.

Vi driver och optimerar stora delar av våra kunders robusta IT-miljö med pålitliga och automatiserade processer vilket innebär smidiga, effektiva och driftsäkra affärer.

Genom Business Intelligence & Analytics, molntjänster och integrationer ser vi till att verksamheten är agil och snabbt anpassningsbar till en ständigt föränderlig affärsvärld.

För att hantera denna dualitet av robust och agilt erbjuder vi förvaltning av integrationer och övriga tjänster, även från tredje part.

I den Digitala Dimensionen tar vi oss an dina utmaningar på nya sätt med digitaliseringens möjligheter och hävstångseffekter. Därmed smälter den fysiska och den virtuella världen samman.

Tack vare våra kunder har vi lärt oss mycket om just din bransch. Tack vare våra experter har vi attraktiva erbjudanden med beprövade arbetsmetoder och processer inom alla områden. Tack vare omvärld och konkurrenter ser vi till att hålla oss i rörelse och sträva efter att leda utvecklingen inom våra kompetensområden.

Det är så vi är. Vi tänker bortom morgondagen och tar ansvar för dagen. Så skapar vi enklare, smidigare och smartare affärer i den digitala dimensionen.

Verksamhetsstruktur

För att maximera kundfokus har Enfo Group delat in koncernen i 5 affärsområden.

Strategic Accounts

Fokus på strategiska kundkonton.

Kontakt: Lars Aabol

Email: lars.aabol@enfo.se

Tel: +46 73 684 03 80

Business Solutions

Fokus på lösningar och konsulttjänster.

Kontakt: Mats Eliasson

Email: mats.eliasson@enfo.se

Tel: +46 70 377 90 90

Managed Services

Fokus på Outsourcing-tjänster.

Kontakt: Tero Saksman

Email: tero.saksman@enfo.fi

Tel: +358 44 719 3504

Financial Process Services

Fokus på outsourcing av ekonomisk förvaltning.

Kontakt: Tero Kosunen

Email: tero.kosunen@enfo.fi

Tel: +358 50 444 1200

Emerging Businesses

Fokus på new business. Enfo Group’s Transformation Office, med ansvar att utveckla gruppens affärer och implementera tillväxtstrategin, ingår i detta affärsområde.

Kontakt: Samuli Savo

Email: Samuli.savo@enfo.fi

Tel: +358 503 870 331

Stabsfunktioner

Ekonomi

Kontakt: Christian Homén, CFO 

Email: Christian.homen@enfo.fi 

Tel: +358 407 506 902

Marknadskommunikation

Kontakt: Adam Ritzén, SVP, Marketing 

Email: adam.ritzen@enfo.se 

Tel: +46 70 840 02 20

Human Resources

Kontakt: Malin Ung, SVP, HR  

Email: malin.ung@enfo.se 

Tel +46 70 963 39 68  

UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Pressmeddelande september 07, 2016

Novacura tecknar partneravtal med Enfo

Enfo Sweden och Novacura har tecknat ett partneravtal för programvaran Novacura Flow, som förenklar arbetsflöden genom att skräddarsy arbetsprocesser som optimerar användandet av alla typer av affärssystem....

Event - november 10, 2016 - november 11, 2016

INTEGRATIONSDAGARNA 2016

Nordens största och mest inspirerande event inom systemintegration arrangeras under 2016 i Göteborg. Enfo lovar ett vassare och mer inspirerande event än någonsin tidigare. Göteborg, 10 - 11 november...

 • Blogg september 14, 2016

  BI under piskan - snabbare, snabbare, snabbare!

  I dagens uppkopplade samhälle har den senaste generationens användare intagit beställarrollen. Med ett tålamod och fokus som bäst kan liknas vid en nötsamlande ekorre på en trippel espresso, smattrar önskemål och behov fram med en förväntad – nej K...

 • Blogg september 07, 2016

  Hur mäter man erfarenhet?

  Målet för oss som jobbar med Business Intelligence (BI) är att hjälpa våra kunder att ta bra beslut. Det är det vi gör och jag känner att vi faktiskt hjälper dem med det. Att ta bra beslut är något som alla vinner på. Man utnyttjar de resurser man ha...

 • Blogg augusti 25, 2016

  Integration – det ständiga lärandet

  Det finns en typ av människor som älskar att ständigt lära sig nytt, att hämta in ny information, att aldrig stå still. En sådan person vill ständigt utvecklas. En sådan person kan bli en bra integratör....

Andra bloggposter :