Arbetsplats- och självbetjäningslösningar

Arbetsplatsen är död! Välkommen till det nya arbetslivet!

Nästa generations kunskapsarbetare är digitalt uppkopplade, sociala och drivna av personliga värderingar. Det gör dagens fyrkantiga organisationstänkande föråldrat. Människor drar inte längre en tydlig gräns mellan arbete och livet utanför. För dem finns bara livet och deras arbete är en viktig del av helheten. Och så som livet fungerar i övrigt, vill de att även arbetet ska fungera så smidigt som möjligt. Därför förväntar de sig att kunna arbeta när som helst, vart och med vem som helst samt på alla möjliga olika tekniska enheter. Nästa generations medarbetare förväntar sig en flexibel, smidig och engagerande arbetslivsupplevelse. De förväntar sig en social och öppen företagskultur där samarbete och informell kommunikation flyter naturligt. Kort sagt – Arbetsplatsen är död! Välkommen till det nya arbetslivet! 

Vi hjälper er att skapa det nya arbetslivet

För att skapa ett inspirerande arbetsliv finns ingen slutpunkt. Däremot finns det en startpunkt. Det första steget är skaffa sig viljan att förändras samt att förstå att framtidens organisationer mer kommer att likna nätverk av människor än traditionella företag. Vi måste därför utveckla vår sociala kommunikation, både genom tekniska lösningar och genom att förändra vårt sätt att arbeta tillsammans på. 
 
Vi har startat resan mot framtiden och fokuserar på följande fyra discipliner:

  • Flytthjälp (migrering- och förändringsprojekt)
  • Självbetjäning
  • Enterprise Social
  • Framtidssäkra din IT med managerade tjänster

Nyfiken? Har du en annan åsikt? Göra oss sällskap? Låt oss starta diskussionen i våra kanaler.

Det nya arbetslivet skapas tillsammans

För att attrahera de smartaste medarbetarna, och för att kunna erbjuda dem ett inspirerande arbetsliv, finns det inget svart eller vitt mellan det som behöver göras. Vi måste samarbete inom hela organisationen. HR behöver tänka lika mycket på arbetslivet som IT, marknad, högsta ledningen och alla andra interna funktioner. Ett inspirerande arbetsliv skapar vi genom att samarbeta och genom att fokusera på människan och företagskulturen i första hand och tekniken och affärsprocesserna i andra hand. 

Microsoft Partner of the Year 2011 – Enfo Zipper

[logo] POY_Sweden_Color1På Enfo Zipper är vi stolta över vår historia. Och våra medarbetare! Vi har samlat de skarpaste specialisterna som finns inom Microsoft infrastruktur, applikationshantering, kollaboreringsplattformar, projektledning, enterprise social, kommunikation och managering av IT-tjänster. Ända sedan starten 2000 har vi varit världsledande inom IT-infrastruktur och självbetjäning. Vi har rullat ut över en miljon PC:s, migrerat miljontals användare samt packeterat över 60 000 applikationer. Vi drivs av att ligga i framkant och driva utvecklingen framåt. Vi var till exempel först i världen att skapa en standardiserad PC-klient baserad på Microsoft Fasttrack. År 2011 utnämndes vi till Microsoft Partner of the Year. En milstolpe för oss! Dessa och andra framgångar är viktiga delar av vår historia. Men de är historia. Vi blickar hela tiden framåt mot nya horisonter för att se vad vi kan utveckla härnäst.

Enfo Zipper – Dare to be different

Kontaktpersoner för mer information

Anders Eriksson, Försäljningschef, Enfo Zipper
Tel: +46 706 906 083
Anders.Eriksson@enfo.se

Erik Brügge, Managing Director, Enfo Zipper
Tel: +46 704 472 887
erik.brugge@enfo.se

Rickard Lööf, Chief Product Officer, Enfo Zipper
Tel: +46 709 633 978
rickard.loof@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies