Microsoft Cloud Services

Hos Enfo Zipper kan du köpa alla Microsofts onlinetjänster då vi är en auktoriserad Microsoft Cloud Accelerate Partner som kan erbjuda tjänster som Office 365 (drifttjänster för e-post och delade kalender, kontakter, direktmeddelanden och närvaroinformation samarbetstjänster) och Windows Intune (Molndrift av din PC-park) samt Azure(Applikationer i molnet)

Vårt fokus är lite större kunder med ett behov att flytta vissa delar till molntjänster. Vi har sedan tidigare hjälpt kunder som Getinge och Etteplan att förflytta sin mailhantering till Office 365.

Under våren 2012 så lanserades Windows Intune 3.0, vilken är en komplett management lösning för att övervaka, patcha och inventera datorer från molnet. Enfo Zippers goda relation med Microsoft på onlinetjänster gav oss under våren 2010 möjligheten att som första partner i Europa få utvärdera Windows Intune. Läs hela case story om Enfo Zipper och Windows Intune

Vi kan även bistå med kunskap för skolor med Microsoft tjänsterna Live@Edu m.fl. Behöver du hjälp med att konfigurera en provperiod eller prenumeration? Enfo Zipper är experter på området. Vi har erfarenheten med allt från att konfigurera din tjänst första gången till att skapa anpassade och avancerade lösningar som passar dina affärsbehov.

 

Intune

Office365

 

Office 365 Trial & Windows Intune Trials från Enfo Zipper

Kontaktpersoner för mer information

Anders Eriksson, Försäljningschef, Enfo Zipper
Tel: +46 706 906 083
Anders.Eriksson@enfo.se

Anders Grönlund, Marketing & Microsoft Alliance Manager
Tel: +46 702 630304
anders.gronlund@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies