Business Intelligence-lösningar

Välkommen till Enfo Pointer – Sveriges ledande konsulter inom Business Intelligence. Vi hjälper dig att fatta mer lönsamma beslut.

Vi är Enfos specialister inom Business Intelligence-lösningar, budget och planering samt lönsamhetsanalys. Business Intelligence-lösningar handlar om att hantera verksamheten så att man uppnår en större konkurrenskraft. Enfo Pointer är Sveriges ledande konsulter inom BI med stor erfarenhet av implementering av Business Intelligence-projekt under de senaste 10 åren.

Sedan starten 2000 har Enfo Pointer utvecklats till ett av de ledande konsultföretagen inom Business Intelligence i Sverige. Vi är 50 Business Intelligence-specialister som arbetar med Business Intelligence-lösningar för kunder inom nästan alla branscher. Vi samarbetar med de ledande programvaruleverantörerna inom Business Intelligence och har stora kunskaper om deras lösningar. Våra konsulter har en kombination av teknisk kompetens och en välutvecklad förmåga att snabbt förstå och uppskatta våra kunders affärsprocesser och utmaningar. Vi uppskattas av våra kunder för vår förmåga att tala med linjechefer och verkligen förstå vad det är de vill ha ut av en Business Intelligence-lösning. Vi kan fungera som betrodda rådgivare för våra kunder och se till att de maximerar värdet på sina Business Intelligence-lösningar.

Business Intelligence – möjligheten och förmågan att fatta bättre beslut

Vi på Enfo Pointer tror att alla förbättringar av beslutsstöd bör börja smått, men med en klar vision där alla ser samma bild av verkligheten – en sanning. Vägen dit kräver tid och arbete med att skapa gemensamma begreppsdefinitioner, strukturera, förädla och presentera information. Men vi är övertygade om att de företag som lyckas får en fördel mot sina konkurrenter. På Enfo Pointer brinner alla medarbetare för BI och det har gett oss många nöjda kunder genom åren. Kan vi hjälpa även din verksamhet?

Projektledning – nyckeln till framgång

Enfo Pointer har Sveriges största erfarenhetsbank inom BI-projekt. Vare sig vi arbetar enligt traditionell eller agil projektmodell, så ser vi till att ge våra kunder täta leveranser med god kvalitet – och god insyn i projektet från början till slut. Vi plockar de lägst hängande frukterna först för att leverera värde tidigt i processen och skapa engagemang för projektet. Läs vad en av våra många kunder har sagt om vår metod:

Den agila projektmetod som Enfo Pointer använder har gjort det möjligt för Enfo Pointers konsulter att arbeta på ett mycket effektivt sätt och har gett oss snabba leveranser av hög kvalitet, och det är en förutsättning för Dustins fortsatta expansion. Anders Lundsten, Nordisk IT-chef på Dustin

”Pointrare” – våra medarbetare

En mycket viktig framgångsfaktor för Enfo Pointer är våra duktiga medarbetare. När du anlitar Enfo Pointer får du ett team med konsulter som känner varandra väl och delar Enfo Pointers anda. En ”Pointrare” är en driven, genuin problemlösare med stort ansvarstagande och affärsmässig förståelse. Vi lägger stor vikt vid våra värderingar och tror att det bidrar starkt till framgångsrika Business Intelligence-projekt.

Baseline Data Warehouse – bästa praxis för informationslager

När du anlitar Enfo Pointer får du tillgång till det kunskapskapital om Business Intelligence-lösningar och informationslagerarkitektur som vi har byggt upp under åren. Enfo Pointer erbjuder ett ramverk som innehåller riktlinjer för bästa praxis och inbyggd erfarenhet från ett stort antal projekt – Baseline Data Warehouse. Den innehåller tillvägagångssätt för exempelvis felhantering, registrering och namnstandarder som annars måste skapas från början. Att bygga upp rätt arkitektur och bygga på ett beprövat ramverk gör det också enklare att ge support för lösningen och att underhålla den. Det leder också till betydligt lägre kostnader, något som långsiktigt gynnar dig som kund.

» Läs mer om Baseline Data Warehouse

Kontaktpersoner för mer information

Åsa Landén Ericsson, VD, Enfo Pointer
Tel: +46 736 256 070
asa.landen@enfo.se

Lina Tjerneld, Försäljningschef, Enfo Pointer
Tel: +46 73 625 30 40
lina.tjerneld@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies