Analys och rapportering

Enfo Pointers många erfarna konsulter hjälper dig att genomföra analyser och ta fram nyckeltal inom alla tänkbara områden. Vi jobbar med de bästa verktygen så att våra kunder hittar det som passar deras specifika krav. Ofta ovanpå ett datalager – ett informationslager – bygger vi rapporter med överskådlig grafik i Qlikview, Cognos, Microsoft eller SAP Business Objects – på ett flexibelt, lättfattligt, lättunderhållet och kvalitetssäkrat sätt. Enfo Pointer har en genomtänkt projektmetodik som genomsyrar allt arbete vi gör. Några analysområden vi jobbat mycket med genom åren är kundanalyser, inköpsanalyser och lönsamhetsanalyser, men vi täcker självfallet alla verksamhetens affärsprocesser.

För lönsamhetsanalys har vi en separat drivarbaserad metodik och en stödjande programvara som ser till att våra kunder kontinuerligt kan följa kund-, produkt- eller projektlönsamhet. Du kan ladda ner ett produktblad om lönsamhetsanalys här »

Master Data Management

Enfo Pointer har också en enkel programvara för masterdata-hantering, Pointer Table Manager (PTM). Med PTM får du en enkel och kostnadseffektiv lösning för att hantera masterdata och får ett enkelt sätt att höja din datakvalitet. Läs mer om PTM här »

Information Warehouse & QlikView

När man implementerar QlikView i Enterprisemiljöer kan det vara klokt att fundera på att kombinera QlikView med ett informationslager. Det ger möjlighet att hantera datakvalitet, affärsdefinitioner och datakällor på ett överskådligt sätt med god lösningsprestanda. Här kan du läsa om best practise för att få ut mesta möjliga av din QlikView-implementation:

Ladda ned produktblad här.

Kontaktpersoner för mer information

Åsa Landén Ericsson, VD, Enfo Pointer
Tel: +46 736 256 070
asa.landen@enfo.se

Lina Tjerneld, Försäljningschef, Enfo Pointer
Tel: +46 73 625 30 40
lina.tjerneld@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies