Integrationslösningar

Enfo Zystems din Enfo-partner för integration av applikationer, affärsprocesser och informationssystem.

Vi är Enfos specialister när det gäller integration av applikationer, affärsprocesser och informationssystem. Vi erbjuder paketerade fullservice-lösningar och utgår från ”Best practice” i integrationsprocessen – genom hela livscykeln för dina integrationslösningar.

Sedan starten 2001 har Enfo Zystems utvecklats till en av de ledande integrationsspecialisterna i världen. Företaget har drygt 160 anställda och ett flertal av våra integrationsspecialister har mottagit priser från både IBM och Microsoft inom områden som IBM Integration Bus, WebSphere MQ, WebSphere Datapower,  Microsoft BizTalk & Azure. Våra kunder finns inom en rad olika branscher och framförallt i Norden, men vi jobbar även globalt.

Lätt och säkert att köpa våra tjänster

Dina SOA- och BPM-projekt börjar alltid med en workshop där vi tillsammans går igenom alla förutsättningar för projektet. Därefter tar våra integrationsspecialister fram en komplett projektbeskrivning och en plan för det fortsatta arbetet. Utöver att du har valt en av världens mest välrenommerade integrationsspecialister får du också tillgång till ROI-kalkyler och en fast prislista för det jobb som ska utföras. På så sätt kan du ta genomtänkta beslut innan projektet startar och även om det handlar om komplexa uppgifter är det enkelt och säkert att köpa våra tjänster. Vi tillhandahåller också specialister som supporterar och underhåller din integrationslösning oavsett var projektet är i livscykeln.

Utgångspunkt-”Best practice”

Vår samlade erfarenhet från alla slutförda integrationsprojekt sedan 2001 har resulterat i en unik ”Best practice”-approach. Den garanterar att vårt arbete håller hög kvalitet och är vägledande för hur våra kunder designar, utvecklar och underhåller sina integrationslösningar. Våra metoder är också tids- och kostnadseffektiva. Tack vare Baseline-metoden kan vi leverera något så ovanligt som ett heltäckande kostnadspaket för våra integrationstjänster, där varje liten kostnad har täckts in.

» Läs mer om Baseline

Integration kräver nischad expertis

De tekniska framsteg som gjorts inom IT betyder att integrationen av affärsprocesser och informationssystem är och kommer fortsätta vara en stor utmaning för många företag: gamla system måste kommunicera med nya och integreras med molntjänster. Denna teknik är het och drar till sig många IT-specialister med nischad expertis. Hittills har vi lyckats locka 160 av de bästa integrationsspecialisterna till oss och för att fortsätta vara en attraktiv arbetsplats jobbar vi kontinuerligt med att utveckla vårt varumärke. Ett bevis på vår framgång är att Enfo Sweden de senaste åren placerat sig i toppskiktet på Great Place to Work.

Microsofts ”Partner of the year” 2011 & IBM ”Competence Partner of the year” 2011

Genom vårt framgångsrika arbete har vi också vunnit internationella utmärkelser och i hög utsträckning satt standarden på marknaden. I Sverige har Enfo blivit utsedd till IMB Competence Partner of the Year och Microsoft Partner of the Year 2011. Det säkerställer i mångt och mycket att vi är bra på det vi gör. Vi får också mer och mer beröm från våra kunder när det gäller vår expertis och strävan att hela tiden höja nivån på vår service. Det är utmanande för oss och helt i linje med vår målsättning: att vara en av de bästa integrationsspecialisterna i världen.

Integration Days: ett sätt att dela med oss av vår nischade expertis till våra kunder

Varje år, samlar vi på Enfo Zystems och våra partners ihop vår expertis när det gäller systemintegration, BPM och SOA till en stor integrationskonferens och utställning i Göteborg. Detta event, som håller på i flera dagar, är väldigt populärt, både för våra kunder och annat branschfolk. Under Integration Days får du tillgång till det senaste och bästa inom ditt expertisområde. Du får träffa branschexperter och kunder som har genomfört framgångsrika integrationsprojekt och som gärna delar med sig av sina kunskaper. Glöm inte att anmäla dig till årets Integration Days. Gå in på: www.integrationdays.com

Få mer information om våra tjänster och lösningar

Kontaktpersoner för mer information

Adam Ritzén, Sales Director, Enfo Sweden Sales
Tel: +46 708 400 220
adam.ritzen@enfo.se

Fredrik Bergman, VD, Enfo Zystems
Tel: +46 708 393780
fredrik.bergman@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies