Baseline

Baseline – the Award Winning Integration, SOA and BPM Methodology

Baseline innehåller allt du behöver för att lösa dina integrationsbehov. Vi erbjuder en paketerad Best Practice, baserad på tusentals integrationsprojekt och 10 års erfarenhet, för att hjälpa dig komma igång med integration, SOA och BPM. IBM insåg detta redan 2007 och tilldelade oss SOA Innovation Award vid den internationella Impact-konferensen i Orlando.

Om du just har börjat inom området, kolla in en av våra Workshops. Det är ett snabbt sätt att ta reda på om detta är något för dig. Om du redan har beslutat att investera i integrationsteknologi, varför inte använda något av våra paketerade tjänstererbjudanden, våra Start-kit? Du är igång på ett par veckor, till ett fast pris

Vad är Baseline?

Baseline i sig är en uppsättning av Best Practice Tools. Kärnan i Baseline är en begreppsmodel (Concept Model) som definiera vad som avses med en ”integration”, och vad den består av. Tillsammans med en referensarkitektur (Reference Architecture) som definierar funktioner i en integrationsplattform, utgör den ryggraden i hur vi ser på integrationsdomänen. En uppsättning dokument och mallar (Documents and Templates) innehåller allt från en Itegrationspolicy till en mall för hur man dokumenterar installationsstegen för en integrationslösning. För kunder som kräver det, ingår i Baseline även process- och organisationsmallar som kan användas som utgångspunkt för att skapa ett ICC (Integration Competence Center).

Film om Baseline Portal:

Teknologi

Baseline är en generisk metod som kan tillämpas på valfri integrationsteknologi. Men vi har även skapat tilläggsprodukter (Baseline Software) som fungerar tillsammans med teknologi från ett antal utvalda leverantörer, inklusive IBM, Microsoft och MuleSoft samt Open Source-produkter såsom Camel och ActiveMQ.

» Ladda ner Baseline Produktblad
» Ladda ner Baseline Whitepaper

Kontaktpersoner för mer information

Adam Ritzén, Sales Director, Enfo Sweden Sales
Tel: +46 708 400 220
adam.ritzen@enfo.se

Fredrik Bergman, VD, Enfo Zystems
Tel: +46 708 393780
fredrik.bergman@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies