Integrationslösningar – A2A, B2B, Cloud

Integrationslösningar i världsklass

Sedan 2001 har Enfo Zystems utfört tiotusentals framgångsrika integrationsprojekt med globala kunder i Norden och USA. Det enda vi sysslar med är att förse våra kunder med flexibla och underhållsvänliga integrationslösningar, vare sig vi pratar A2A (application to application), B2B (business to business) eller Molnet. Vår mångåriga erfarenhet av att arbeta med både små- och storskaliga integrationslösningar i alla hörn av världen är din garanti för att vi verkligen kommer att leverera integrationslösningar i världsklass.

Den minsta gemensamma nämnaren för lyckade projekt är tydlighet och kommunikation. Vi vet av erfarenhet att en nära dialog mellan parterna är avgörande för att nå framgång och vi vet hur man skapar detta tillsammans med våra kunder. Många av våra kunder har en egen projektmodell (som RUP eller PROPS). Oavsett vilken projektmodell du använder kan vår Baseline-metodik stödja och komplettera ditt sätt att arbeta.

Idag är vi ledande inom vår bransch och vi älskar det personliga mötet. Slå en signal och låt oss träffas så att vi kan berätta mer om hur ditt företag kan dra nytta av att utnyttja vår expertis!

Enfo Zystems har följande pakiterade tjänster inom A2A, B2B och Moln:

Vi erbjuder följande tjänster inom A2A, B2B och Moln:

  • Integration Project Management
  • Integration and SOA Architecture
  • Integration Development
  • Integration Test
  • Integration Mentor

Enfo Zystems B2B In A Box erbjudande:

Många företag har utmaningar med sina EDI lösningar och här hjälper vi till att förbättra företagets förmåga att utbyta beställningar, fakturor och andra data elektroniskt med kunderna för att uppfylla kundernas behov, vinna nya kunder och förenkla de interna processerna. Vi har funnit IBM Datapower som en unik lösning och Enfo Zystems har byggt ett färdigt koncept kring EDI området där vi snabbt skapar effekt. Kontakta magnus.stromer@enfo.se för en vidare diskussion.

Läs vår broschyr om DataPower B2B In A Box eller läs kundreferensen om ESAB.

 E.TV about B2B integration with IBM Datapower

Kontaktpersoner för mer information

Adam Ritzén, Sales Director, Enfo Sweden Sales
Tel: +46 708 400 220
adam.ritzen@enfo.se

Fredrik Bergman, VD, Enfo Zystems
Tel: +46 708 393780
fredrik.bergman@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies