Hem Schema Program Talare Nyheter Media Anmälan

Välkommen till IntegrationDays på Lindholmen Conference Center i Göteborg den 23-24 januari 2014

IntegrationDays är Nordens mest välbesökta seminariedagar för innovativ och effektiv Integration. På seminariedagarna får du inblick i det senaste som händer inom integration, SOA, BPM och integration mot molntjänster. Här träffas kunder, intressenter, leverantörer och IT-partners som berättar om sina erfarenheter och presenterar det senaste inom detta spännande IT-område.

Tema: Affärsvärde och ökad konkurrenskraft

Årets tema – Integration som genererar affärsvärde och ökad konkurrenskraft – riktar sig både till personer i verksamhetsledande befattningar (CEO, CIO) samt till verksamhetens IT-organisation och integrationsansvariga. Under seminariedagarna kommer vi främst att lyfta fram smarta integrationslösningar som skapar affärsvärde, innovation och konkurrenskraft.

Rätt information på rätt plats vid rätt tillfälle skapar affärsvärde och ökad konkurrenskraft

IT-utvecklingen går framåt i rasande fart. Idag använder vi redan många molntjänster och mobila applikationer som ställer krav på tillgänglighet och kommunikation mellan olika IT-plattformar och system. Denna utveckling kommer att explodera och förutsätter effektiva och framtidssäkrade integrationslösningar. Därför har analysföretag, såsom Gartner och Radar Group utsett integration till det absolut hetaste området inom IT.

Integration skapar nya affärsmöjligheter

Integration  öppnar hela tiden nya dörrar för innovation, affärsidéer, partnersamarbeten, effektivare system- och informationshantering samt möjlighet att kommunicera med kunden på individnivå. Och det är just dessa IT-frågor som framgångsrika företag och deras CEO:s världen över nu prioriterar. Dels för att snabbt få tillgång till rätt information som underlag för bättre beslut men också för att kunna utveckla sina affärer och sina erbjudanden.

Lyssna till intressanta föredrag av våra huvudtalare

Seminariedagarna startar torsdagen den 23 januari med spännande föredrag av våra inbjudna huvudtalare med efterföljande lunch och mingel. Därefter följer ett späckat program med intressanta föreläsningar, presentation av innovativa tekniska lösningar och beskrivningar av hur integrationsprojekt genomförs på bästa sätt. Tillsammans med våra specialister, kollegor, kunder och ledande leverantörer får du också en unik möjlighet att diskutera senaste trender och vad som väntar bakom hörnet.

Varmt välkommen att anmäla dig och dina kollegor till två mycket intressanta dagar!

På grund av begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller! Säkra din plats till IntegrationDays 2014 – boka redan idag.

Anmäl dig till IntegrationDays 2014!

Vi ordnar hotellrum från 1 090 kr!

Önskar du hotellrum har vi ordnat ett fantastiskt pris på Radisson Blue Hotel Riverside som ligger ett stenkast från Lindholmen Conference Center där seminarierna hålls. Ange kod INTENF vid bokningen eller gå in på Hotell IntegrationDays 2014 för att få det rabatterade priset!

  • Enkelrum för 1 090 kr (1 590 kr)
  • Dubbelrum för 1 190 kr. (1 790 kr)

Film från IntegrationDays 2013

http://www.youtube.com/watch?v=-9XKChH25Co

Följ IntegrationDays:

Facebook Twitter

Kontaktpersoner för mer information

Adam Ritzén, Sales Director, Enfo Sweden Sales
Tel: +46 708 400 220
adam.ritzen@enfo.se

Fredrik Bergman, VD, Enfo Zystems
Tel: +46 708 393780
fredrik.bergman@enfo.se

Kristina Gyllander, Eventansvarig
Tel: +46 736 84 56 85
kristina.gyllander@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies