Licenshantering

Smidig och enkel licenshantering!

Enfo Zystems Licenshantering för IBM WebSphere och Microsoft Biztalk

Enfo Zystems har stor kunskap kring paketering av tjänster och mjukvara. Just licenshantering kan vara är ett komplicerat område med ibland krångliga regelverk där det gäller att ha full kontroll och undvika problem. Enfo Zystems har stor erfarenhet av licenshantering och kan hjälpa er med rådgivning för att ni kostnadseffektivt och tryggt ska kunna hantera era mjukvarulicenser – oavsett om ni är ett privat företag eller verkar inom den offentliga sektorn. Vi har färdiga koncept och vi hjälper er med installation och rådgivning för tex komplexa virtualiserade miljöer.

Volymlicensavtal

Med proaktiv avtalsrådgivning och välstrukturerade licensutbildningar hjälper vi er att köpa rätt programvarulicenser på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Vi samarbetar också med Tech Data som är en av de ledande distributörerna av programvara för e-business på den Nordiska marknaden.

Tjänster kring licenshantering

Vi hjälper er att skapa en bild av nuläget och att se över möjliga förbättringsområden när det gäller era licensinnehav, verktyg för inventering och hur ni hanterar era licenser. Allt för att ni ska få en kostnadseffektiv och säker licenshantering. Finn mer information i vårt produktblad för licenser.

Produktlicensering

Genom att kombinera kompetensen i vårt licensteam med produktkännedomen hos våra konsulter ger vi dig stöd i hela processen från applikationsval till effektiv licensiering och vi har också goda och nära samarbeten med våra software partners IBM och Microsoft.

Vi levererar följande tjänster inom Licenshantering


Kontaktpersoner för mer information

Adam Ritzén, Sales Director, Enfo Sweden Sales
Tel: +46 708 400 220
adam.ritzen@enfo.se

Fredrik Bergman, VD, Enfo Zystems
Tel: +46 708 393780
fredrik.bergman@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies