Om Enfo Zystems

Enfo Zystems kan inte användas för mycket – men om du behöver integration, vi är precis vad du letar efter. Vi består av ca. 150 personer som alla delar en sak – passionen för Integration och hur en Integrationslösning skapar nya affärsvärden för våra kunder. Vi brinner för det vi gör och för de partners som vi jobbar med (IBM och Microsoft).

Vi vill gärna välkomna dig som kund till oss. Vi gör vårt yttersta för att skapa mervärde för företaget med hjälp av smarta och flexibla Integrationslösningar. Hos oss får du tillgång till paketerade lösningar för att komma igång, fastpris på Integrationer och Integrationsförsvaltning samt viktigast av allt – branschens mest kompetenta konsulter som brinner för vad vi gör och hur vi kan hjälpa Dig.

Vi vill också bli fler, vill du vara med i ett av de mest nyfikna bolagen som finns är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Om Enfo Zystems

Enfo Zystems har fokuserat på integration av affärsprocesser och system för en tjänsteorienterade arkitekturer (SOA) sedan vi startade 2001. Vi arbetar med att skapa värde för våra kunder genom smarta integrationslösningar och har en bred erfarenhet och kompetens. Vi hjälper våra kunder hela vägen från de processer och den organisation som behövs för att få fullt värde av en tjänsteorienterad arkitektur till själva tekniken som den byggs med.

Kunskap och kunder

Vi vet var skon klämmer och hur utmaningar inom integrationsområdet skall hanteras. Enfo Zystems är ett kunskapsföretag med en mycket klar strategi att vara bland de absolut främsta aktörerna inom integrationsvärlden.

Våra kunder är naturligtvis det viktigaste vi har och vi är glada över att våra kunder blir fler och fler. Idag har vi vår största kundbas i Norden, men vi hjälper flertalet av våra kunder med integrationslösningar i ett stort antal länder och tidszoner. Enfo Zystems är ett snabbväxande och lönsamt företag inom en snabbt föränderlig del av IT-branschen. Nyckeln till framgång ligger i medarbetarnas vilja att utvecklas på alla plan vilket i sig leder till lyckade kundprojekt. Vi är idag mycket stolta över det fina samarbete vi har med våra kunder, partners och varandra.

Kontaktpersoner för mer information

Adam Ritzén, Sales Director, Enfo Sweden Sales
Tel: +46 708 400 220
adam.ritzen@enfo.se

Fredrik Bergman, VD, Enfo Zystems
Tel: +46 708 393780
fredrik.bergman@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies