Om Enfo Zystems

I en värld där informationsutbyten blir allt viktigare, men samtidigt mer svåröverskådliga, säkerställer Enfo Zystems att information är en strategisk resurs för affären. Genom våra lösningar hjälper vi företag att utnyttja nya kanaler, få insikt om informationsflöden, se till att rätt person får rätt information i rätt tid samt få bättre och mer effektiva relationer med kunder och leverantörer.

Vi brinner för det vi gör

Vi är en passionerad samling på 140 kvinnor och män med olika kompetenser och erfarenheter som brinner för att skapa affärsnytta med fokus på våra kompetensområden. Enfo Zystems har kontor i Stockholm Malmö och Göteborg men vi arbetar med kunder i hela Norden. Under våra 15 år har vi byggt upp vår metodik och kunskapsbank Baseline, som ger en stabil grund till våra lösningar och tjänster.

Lösningar för en effektivare verksamhet

Vi är vana vid att arbeta med stora globala bolag och har en gedigen erfarenhet av olika typer av verksamheter. Genom att kombinera våra specialområden som omfattar integrationer, säkerhet, processinnovation samt mobilitet och nyttiga appar kan vi skapa innovativa lösningar.

Viktigt för oss är att alltid skapa förvaltningsbarhet och god kontroll (governance). Vi levererar gärna våra lösningar som tjänster där ersättningsmodellen är baserad på tidsenhet och kvantitet.

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners är utöver bolagen i Enfo gruppen, IBM, Microsoft och MuleSoft, Barium, ilex.

Kontaktperson för mer information

Fredrik Bergman, VD, Enfo Zystems
Tel: +46 708 393780
fredrik.bergman@enfo.se


Den här webbplatsen använder sig av cookies