UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Blogg maj 15, 2017

Enfo deltar vid Qlik Qonnections 2017

Årets traditionella Qlik-konferens i Orlando,Florida inleds idag. Partners och kunder från hela världen ska samlas för att förkovra sig i allt som ryms inom Qlikvärlden. Enfo kommer givetvis att finnas på plats och får i år möjligheten att uppleva dagarna tillsammans med kunderna Klarna, Enics och STC Green Food. Vad kan då förväntas av detta årligen återkommande event?

Varje år anordnar Qlik en konferens som går av stapeln i maj. Qonnections 2017 är i år mellan den 15:e och 18:e maj. Under dessa fyra dagar anordnas en mängd aktiviteter som riktar sig till såväl kunder som partners. Schemat är fullspäckat och det som ges möjlighet att ta med sig från arrangemanget är;

  • Inspirationsföredrag
  •  Nätverkande med andra partners, kunder och Qlik under middagar och sessioner
  • Lärdom från olika kundcase
  • Nyheter inom Qliks produktsvit
  • Hands-on-sessioner
  • Certifieringar inom Qliks produkter

Enfo är förväntansfulla inför årets Qonnection 2017 och ser fram emot att komma tillbaka till Sverige med fler lärdomar att dela med oss av till våra kunder. Vi kommer förhoppningsvis inspireras av fler nya lösning, ta del av Qliks tankar och deras roadmap för utvecklingen av framförallt Qlik Sense men även Qlikview och NPrinting. Vi hoppas få träffa många andra intressanta och trevliga personer i branschen, personer som kan stärka Enfos nätverk, och personer som vill utvecklas tillsammans med Enfo under vår resa framåt. 

Vi som är på plats kommer givetvis att rapportera löpande under dessa dagar, håll utkik på Enfo.se samt i Enfos sociala medier för att hålla dig uppdaterad med det senaste från eventet!

Niklas Hilding,  Consultant, Enfo Data & Analytics