UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Blogg oktober 04, 2016

A dream come true

Sedan i våras har haft privilegiet att få driva anordnandet av Enfo Integrations fantastiska event Integrationsdagarna. För mig är det verkligen "A dream come true"! Jag har deltagit på många integrationsdagar som kund till Zystems och njutit av att tillbringa två dagar med fullt fokus på inspiration och att träffa gamla och nya kollegor som liksom jag älskar att jobba med integration.

Att nu få vara med och sätta på plats vårt Integrationsevent är helt enkelt så underbart kul. Att hitta de talare och utställare som skall ge oss det där lilla extra som gör att tillbringa två dagar i Göteborg ger dubbelt upp i både inspiration och energi har varit en utmaning som heter duga. Naturligtvis finns det mycket kvar att göra, men det känns nu som jag och mitt team har kommit i mål, de ämnen vi vill ha, de talare vi vill ha och den upplevelsen vi vill erbjuda finns på plats, så resten är bara hårt arbete. Själv funderar jag mycket för tillfället hur jag skall kunna gå och lyssna på fyra spår samtidigt eftersom jag inte vill missa något. Idéer på hur man klonar sig emottages tacksamt.  

Jag lovar det kommer att vara det vassaste och mest inspirerande integrationsdagar hittills.  
Ta tillfället i akt och anmäl er på integrationsdagarna.se och få ett break från ditt vanliga arbete. Utnyttja möjligheten att få två energigivande dagar och en kväll tillsammans med dina kollegor, nya vänner och likasinnade. 

Vi träffas på Lindholmen Conference Center i Göteborg den 10-11 november.  

Kristina Lid
, Baseline Manager 

Relaterade områden