UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Blogg juni 18, 2015

Business Intelligence-bloggen önskar en trevlig sommar!

Tiden flyger iväg och vi är strax framme vid midsommar och ledigheter. Det har varit ett intensivt halvår för oss på Enfo Pointer med vårt fokus på att uppfylla våra kunders strategier med hjälp av bra beslutsstöd. Vårt samgående med före detta Framstegs BI-del har varit mycket lyckosamt och det är en fröjd att få arbeta med många nya kunder och duktiga kollegor. En annan spaning från halvåret är att en gammal BI-sanning inte kan upprepas tillräckligt många gånger, den om hur viktigt det är att få ut beslutsstödet till alla delar av organisationen där beslut fattas. Det är så kraften att agera som ett team, i samma riktning, frigörs på allvar.

Vi har under halvåret fortsatt förstärka vårt erbjudande; Qlik Analytics Platform är i fokus med både guided analytics och self-service i form av Qlik Sense, liksom Microsofts BI-svit med allt ifrån Azure, APS (PDW) till Power BI. Vi fortsätter också satsa på Budget och Planering där det finns mycket kvar att göra på marknaden.

Business Intelligence-bloggen tar nu semester fram till mitten på augusti och med det sagt vill jag önska en riktigt härlig sommar med mycket sol och värme. Vi ses igen i höst för en fortsatt spännande resa tillsammans!

Åsa Landén Ericsson, VD, Enfo Pointer

Tidigare inlägg från Åsa

Budget och forecast: från huvudvärk till god nattsömn och ökat affärsvärde