UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Blogg mars 10, 2016

Enfo lanserar nya Hela vägen till värde under Underhållsmässan

Underhållsmässan pågår 8-11 mars på Svenska mässan i Göteborg. Mässan är Norra Europas största fackmässa inom drift och underhåll. Deltagarantalet ligger på cirka tiotusen.

Enfos kompetensområde Service & Asset Management är givetvis på plats med egen monter och möter både befintliga och kommande kunder.

Extra spännande är det i år då vi lanserar ett förstärkt och uppdaterat erbjudande i vårt helhetskoncept Hela vägen till värde. I och med förvärvet av det svenska företaget Next Improvement AB i januari har vi kraftigt både breddat och fördjupat vår möjlighet att agera som en helhetsleverantör i våra kunders utvecklingsresa mot en effektivare verksamhet. Speciellt inom de verksamhetsmässiga mjuka delarna har vi möjlighet att vara en komplett partner till våra kunder, men samtidigt ha en tydlig genomtänkt koppling till kundens stödsystem. Både befintliga men även kommande systemstöd t.ex. IBM Maximo.

Nya Hela vägen till värde bygger på att vi väver ihop en helhet mellan de tre oerhört viktiga beståndsdelarna för att nå ett riktigt resultat på kortare tid– Organisation, Processer och Stödsystem (t.ex. Underhållssystemet). I en helhet kan vi rekommendera och genomföra rätt aktiviteter, i rätt ordning för att säkerställa Hela vägen till värde.

Hela Vagen

Välkommen förbi vår monter på Underhållsmässan som pågår 8-11 mars för att diskutera mer om vad vi menar med Hela vägen till värde.

Henrik Nyström
Senior Vice President – Service Asset Management