UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Blogg februari 24, 2016

Enfos egen IBM Champion tog plats på scen under InterConnect

”IBM DataPower Gateways för B2B (Business-to-business) har utvecklats sedan 2008 och blivit bättre och bättre på att processa och hantera de allra flesta krav och behov som finns för både B2B överlag och för de B2B standarder som finns på marknaden idag.”

Anders Wasén, Enfos egen IBM Champion, tillika den enda i Norden, tog under tisdagen plats på scen under IBM InterConnect i Las Vegas. Anders föreläsning gick under namnet ”IBM DataPower Gateway 7.2. The complete picture!” och nedan berättar Anders själv kort om dess innehåll. 

IBM DataPower Gateways för B2B (Business-to-business) har utvecklats sedan 2008 och blivit bättre och bättre på att processa och hantera de allra flesta krav och behov som finns för både B2B överlag och för de B2B standarder som finns på marknaden idag.”

Efter version 7.2 av DataPower har IBM infört ännu mer kraftfulla och flexibla verktyg i produkten som möjliggör i stor sett obegränsade möjligheter för att hantera. Detta gäller inte bara B2B, utan all tänkbar data man vill utbyta med sina externa partners, kunder, leverantörer och andra utanför det egna nätverket.

Eftersom DataPower nu dessutom berikats med fler möjligheter för installation med automatiskt kluster/fail-over hantering och lastbalanserare samt det senaste inom säkerhet är även deployment i nätverket enklare och snabbare än någon annan produkt på marknaden.

I min presentation, IBM DataPower Gatewa 7.2: The Completed Picture!” presenterade jag flera av de nya möjligheter som öppnat sig för oss som kunder och användare av Datapower 7.2.

Anders Wasén,

Senior Solutions Architect and IBM Champion