UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Blogg januari 27, 2015

Månadens intervju: Nikolina Börjesson

Enfos marknadsavdelning har intervjuat Nikolina Börjesson som är ny konsultchef på Enfos affärsområde, Enfo Zystems, sedan januari i år. Nikolina har en tioårig bakgrund inom bemanningssidan där hon som partneransvarig har arbetat för olika företag tillsammans med underkonsulter. Möt en glad cupcake-fantast som berättar mer om hur det känns att vara ny på Enfo.

Välkommen till Enfo Nikolina!

Tack så jättemycket!

Vad ser du mest fram emot i din roll som ny konsultchef? 

Det är en fantastisk utmaning eftersom att jag tidigare inte har haft ett personalansvar på samma sätt. Även om jag haft ansvar över hundratals konsulter så skiljer det sig till stor del. Det ska också bli spännande att få fördjupa sig inom ett område inom IT. Tidigare har mitt arbete varit väldigt spretigt och jag har varit tvungen att kunna lite om allt. Här är det mer fokus på integration, så det är verkligen roligt. Det är också en helt annan typ av kund än vad jag tidigare varit van vid. Det är större säljprocesser och ett helt annat relationsbygge. Det känns bra att få chansen att stanna upp och fokusera på här och nu.

Vilka utmaningar ser du inför framtiden? 

Oj, det finns hur mycket som helst! Första steget är att få träffa och lära känna alla. Det gäller även kunderna och att sätta sig in i det administrativa systemet. En utmaning kommer också vara att hitta balansen mellan att ta hand om alla konsulter, samtidigt som det gäller att hitta nya förmågor.

Vad är ditt intryck utav Enfo?

Det är ett gäng fantastiskt engagerade människor som är otroligt kunniga inom sin sak. Det finns en passion för tekniken som jag aldrig tidigare upplevt på samma sätt hos en arbetsgivare.

Vad gör du helst när du inte är på jobbet? 

När jag inte är på jobbet så är jag hemma med mina två små barn. Jag tycker även om att träna en del och har ett stort intresse för matlagning och bakning. Jag är den som definitivt kommer att ta med hembakade cupcakes till jobbet framöver.

Beskriv dig själv med tre ord

Social, Glad och Envis