UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Blogg januari 15, 2015

QlikView-bloggen blir Business Intelligence-bloggen

Välkomna till Enfo Pointers blogg 2015, i och med det nya året blåser förändringens vindar över bloggen och vi breddar vårt innehåll.

Välkomna till Enfo Pointers blogg 2015, i och med det nya året blåser förändringens vindar över bloggen och vi breddar vårt innehåll. Enfo Pointer och Framsteg BI går nu in i sitt första hela verksamhetsår tillsammans, så tiden är mogen att i detta forum berätta om nyheter och tips inom hela Enfo Pointers utbud. Vi vill lyfta det breda arbete som utförs inom hela området för Business Intelligence, med lösningar inom Data Warehouse, Analys och Rapport, Budget och Planering och Strategisk rådgivning. Våra partners (Microsoft, QlikView, IBM Cognos, Anaplan och Effectplan) är alla ledande inom BI och vi vill kunna presentera intressant innehåll som berör dem alla.

Eftersom vi vill att bloggen skall belysa alltifrån verksamhetsfrågor, produktnyheter och teknik kommer såväl ledning som försäljning och konsultledet att vara aktiva i vår blogg. Genom att lyfta olika perspektiv hoppas vi kunna ge en så god inblick som möjligt kring vårt erbjudande och tjänsteutbud. Det viktigaste av detta som våra bloggläsare kommer att få mer information om framgent är vår implementationskunskap som säkerställer att våra kunder får en lösning som stödjer strategirealiseringen, samtidigt som den är enkel att använda och förvalta. Enfo Pointers koncept ”Hela Vägen till Värde TM” löser vi hela kedjan från agil och snabb implementation till förvaltning och vidareutveckling. Vi förstår din affär, vi har referenser från de flesta branscher och vi ligger i teknikens framkant.

Enfo Pointer är Microsoft Gold Partner inom BI sedan lång tid tillbaka och har byggt lösningar både i molnplattformen Azure och i Big Data-lösningen MS Parallel Data Warehouse. Vi är en av få Elite Partners till Qlik och gjorde under 2014 nordens första affär inom Qlik Sense. Inom produkten IBM Cognos är vi ett av de ledande bolagen för budgetplattformen Cognos TM1, vi kan helt enkelt budgetprocessen på vår fem fingrar.

Oavsett om du jobbar inom ekonomi, teknik, sälj eller ledning – det kommer garanterat att finnas intressanta nyheter i BI-bloggen framöver.

Håll utkik – vi ser fram emot att se dig här! Följ oss gärna på linkedin.

Åsa Landén Ericsson, Managing Director, Enfo Pointer