UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Blogg december 17, 2015

Tack för ett fint 2015!

Året som snart är till ända har varit fantastiskt. Vi på Enfo Pointer har växt till 75 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö och omsätter strax under 110 mkr. Vi har gjort många spännande projekt och hjälpt våra kunder att uppfylla sina strategier och styra sina verksamheter mer effektivt.

Några exempel på det är en mer värdeskapande erbjudandeframtagning till Coops kunder inom matvaruhandel och bank, en lagerstyrnings- och prissättningsapplikation för Bankernas Depå och en nordisk analyslösning för svinn, leveranser och försäljning för frukt och gröntgrossiten Greenfood. Vi har också hjälpt ett antal kunder att få en mer överskådlig, lättarbetad och kvalitetssäkrad budgetprocess. Bland andra Enea, Opus Bilprovning och vi själva på Enfokoncernen har genomfört projekt under året liksom en större Stockholmsbaserad retailkedja inom konfektion.

Till alla våra kunder vill jag rikta ett STORT och VARMT TACK för det förtroende ni visat oss! Vi hoppas på långa och värdeskapande relationer även under 2016 och kommande år.

Jag vill också passa på att hurra och tacka mina medarbetare på Enfo Pointer för ett roligt och utvecklande 2015. Våra medarbetarundersökningar visar att det vi allra mest värdesätter med vårt jobb här, förutom utmanande och utvecklande kundprojekt, är kollegorna. Vi gillar varandra och det märks både internt och hos kund! Vi hjälper varandra med tekniska och affärsmässiga utmaningar och inte minst, vi skrattar och har roligt på jobbet. TACK alla för att ni finns och för att ni gör mitt jobb till det roligaste som finns!

Under 2016 väntar många utmaningar. Vi ska fortsätta att utveckla vårt Hela Vägen till Värde-koncept med ett djupare och bredare erbjudande inom Application Management, där vi tar hand om våra kunders BI-lösningar från ax till limpa. Vi ska utveckla fler gemensamma kunder tillsammans med våra kunniga grannar inom Enfokoncernen, med lösningar som omfattar allt från outsourcing, integration, BI, säkerhet och Service & Asset Management. Jag ser fram emot ett roligt och utvecklande 2016 och önskar en riktigt härlig ledighet och ett Gott Nytt År!

Åsa Landén Ericsson, VD, Enfo Pointer