UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

evenemang - november 10, 2016 - november 11, 2016

INTEGRATIONSDAGARNA 2016

Nordens största och mest inspirerande event inom systemintegration arrangeras under 2016 i Göteborg. Enfo lovar ett vassare och mer inspirerande event än någonsin tidigare. Göteborg, 10 - 11 november

DIGITALIZATION – IT´S ALL ABOUT INTEGRATION

De senaste åren har digitaliseringen tagit rejäl fart. Enfo har med kraft och kompetens tagit klivet in i den digitala dimensionen som en nordisk ledare inom området.
I den digitala dimensionen är integration viktigare än någonsin och det är precis vad Integrationsdagarna 2016 handlar om. It´s all about integration.

Som tidigare år kommer vi att ha parallella spår, i år under namnen Digital Success, Digital Technology, Digital Business och The Digital Dimension. Inom de olika spåren finns talare och ämnen som berör såväl teknik- som affärsintresserade. Verkliga kundcase, teknologi och strategi är alla viktiga parametrar för att belysa och ge kunskap om integrationens möjligheter och betydelse inom den digitala världen. Vi har även spännande keynote speakers och ett härligt kvällsevent med middag och underhållning. Dessutom ger Integrationsdagarna möjlighet att mingla med branschkollegor och möta nya profiler inom näringslivet.

Boka den 10-11 november i kalendern och ladda upp inför ett fullspäckat event!

 Anmäl dig här