UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

evenemang - mars 08, 2016

Microsofts BI-Konferens i Stockholm

Bättre affärsresultat med avancerad analys – Bästa algoritmen vinner!

Under ett par år har uttrycket att ”Data är den nya valutan” använts flitigt men vad är det som urskiljer vinnarna i en värld där tillgången på information och data i det närmaste är obegränsad?

Svaret heter helt rätt, datakällor, -analysmodeller och algoritmer dvs. vilken data man använder, hur man analyserar den samt förmågan att få ut resultatet till de som fattar besluten i organisationen.

Årets BI-konferens kommer att fokusera på just detta område.

Förmiddagen kommer att hållas mer generell och översiktlig. Microsoft kommer traditionsenligt inleda och ge en genomgång kring hur vi ser att området utvecklas idag, Microsofts strategi samt vad som krävs av företag för att vara med i framkanten. Vidare kommer Rafal Lukawiecki, som många av er känner, ge en uppdatering kring vad som händer inom området kring Microsofts lösningar inom Data Insight.

Under förmiddagen kommer ni även att få bekanta er med ett antal kundcase som t ex:

  • Optolexia – Dyslexi Screening
  • Coor – Facility management
  • Gaia – Ensafe, förhöjer livskvalitén för Europas åldrande befolkning

Eftermiddagen fokuserar mer på vad som krävs för att komma igång. Här kommer Rafal att genomföra sessioner med mer ”how-to” inriktning.

BI-experter från Enfo Pointer är givetvis på plats under hela dagen och vi hoppas på att träffa många av våra kunder och kontakter under dagen. Besök oss gärna i vår monter och se till att du anger Enfo Pointer när du anmäler dig till eventet.

För agenda och mer information besök:

http://www.bi-konferensen.se 

ANMÄL DIG HÄR:

http://www.eventbrite.com/e/bi-konferensen-2016-registrering-21164958962