UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

evenemang - maj 23, 2017

Ta genvägen in i den digitala dimensionen med din ekonomiska uppföljning!

Lägger du alldeles för mycket tid på att samla och sprida informationen om hur det går för ditt företag, organisation eller avdelning? Hinner du göra de analyser som behövs för att driva verksamheten framåt? Våra kunder Scania Credit och Business Sweden gör båda sin ekonomiska uppföljning i Qlik där de började med Enfos ekonomiapplikation. Lyssna på hur de har tagit genvägen in i den digitala dimensionen med sin ekonomiska uppföljning.

FRUKOSTSEMINARIUM

När många organisationer idag pratar digitalisering glömmer de ofta bort sina interna processer. Vi ser att de flesta ekonomerna fortfarande sitter med stora manuella Excelmodeller för uppföljning och analys av affärskritisk information och som används som underlag i viktiga beslut av många olika intressenter. Enfo har med stor framgång stöttat sina kunder med olika rapporteringslösningar för olika funktioner, områden och användare. Ett exempel är vår ekonomiapplikation som snabbt ger dig en bild av de viktigaste nyckeltalen och resultatet fördelat på t ex kunder, regioner, produkter och projekt. Du kan automatiskt integrera information från olika system och bolag och se den i olika rapportuppställningar och vrida och vända på den. 

Scania Credit kan numera följa sin verksamhet från totala bolaget till detaljerna. Det ger dem minskat manuellt arbete, större kontroll och mer tid för analys. De har nu en samlad version av sanningen. Business Sweden får numera enklare, och därmed snabbare, fram sina månadsrapporter samtidigt som de har mer och bättre strukturerad information de kan analysera. 

AGENDA:

  • Frukost och registrering
  • Välkommen samt trendspaning, Andreas Ekvall, Enfo
  • Digitaliserad ekonomiuppföljning med Enfos ekonomiapplikation i Qlik, Hanna Hultkrantz, Enfo
  • Kundcase: Scania Credit, Masa Sladic och Carl-Johan Gremberg
  • Kundcase: Business Sweden, Niklas Wernrud
  • Avslutande frågor

DATUM: 23:e maj 2017

TID: 8:00 - 10:00

PLATS: Vasagatan 23, Stockholm

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost

  ANMÄL DIG HÄR