UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

evenemang - september 26, 2017

Ta genvägen till en digital ekonomisk uppföljning - Göteborg

Lägger du alldeles för mycket tid på att samla och sprida informationen om hur det går för ditt företag, organisation eller avdelning? Hinner du göra de analyser som behövs för att driva verksamheten framåt? Vår kund Abigo gör sin ekonomiska uppföljning i Qlik, hör dem berätta om sin resa in i den digitala dimensionen med sin ekonomiska uppföljning. Vill du ta genvägen till en digital ekonomisk uppföljning? Missa inte vårt spännande frukostseminarium!

Alla pratar digitalisering idag men hur många gör det i praktiken? I dagens snabbrörliga värld är det av högsta vikt att kontinuerligt se över sina processer och affärsmodeller och dra nytta av den nya tekniken och de möjligheter som digitaliseringen skapar. Enfo kallar det för den digitala dimensionen.

Många organisationer börjar med att digitalisera sin affär gentemot sina kunder men det är minst lika viktigt att även få in de interna processerna i den digitala dimensionen. 
Varmt välkommen till en välfylld morgon där vi på Enfo tillsammans med vår kund Abigo delar med oss av våra erfarenheter, tips och best practices samt bjuder på en god frukost! 

Datum: 26:e september 2017
Tid: Klockan 8:00-10:00
Plats: Lindholmspiren 3-5 Restaurang L´s Resto, Göteborg

 ANMÄL DIG HÄR!