UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.
frukostseminarium malmö

Frukostseminarium - maj 23, 2017

Integration i en digitaliserad värld

Att digitaliseringen skapar möjligheter som vi tidigare bara kunnat drömma om är ingen hemlighet. Men vad betyder det i praktiken och var ska man börja? Målet med detta frukostseminarium är att glänta på dörren och visa den resa en av våra kunder gjort för att förändra sitt sätt att göra affärer med hjälp av digitaliserade tjänster. Genom att inspireras av exemplet hoppas vi att du ser nya möjligheter att anpassa din egen verksamhet och hitta nya konkurrensfördelar.

Ta chansen att träffa Ulf Forsström från Microsoft som kommer att tala om hur integration är en viktig drivkraft i den digitalisering vi ser av olika verksamheter idag.

Enfo tar dig bakom kulisserna kring Novoterms senaste integrationssatsning. Vi berättar hur de lyckats digitalisera sitt erbjudande och sättet de samverkar med sina kunder. Allt med hjälp av molnbaserade komponenter i Microsoft Azure såsom Logic Apps och Service Bus Queues.
Vi berättar hur digitaliseringen av erbjudandet kommit till stånd och de tekniska komponenterna som ingår i lösningen. Vi delar med oss av ’Lessons learned’.

Avslutningsvis skickar vi med dig verktyg för att utforska din egna digitaliseringspotential. 

 

DATUM: 23 Maj, 2017

TID: 8.30 (Frukost från 08.00) - 10.00

PLATS: Enfos lokaler, Skeppsgatan 19, Malmö

 

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost.

 

MER INFO & ANMÄLAN