UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

evenemang - mars 14, 2018

Kraftfulla analyser av all din HR-data, snyggt förpackat och visualiserat.

Konkreta tips på hur du får en mer automatiserad process för analys och uppföljning

Vill du kunna göra smarta och kraftfulla analyser av all din HR-data? Vill du frigöra tid till analys och förbättringsåtgärder som underlättar vardagen för dig och övriga i din organisation? Då behöver du hitta automatiserade, digitala och smarta lösningar som hjälper till att strukturera och visualisera informationen på ett snabbt och enkelt sätt.

Varmt välkommen på vårt frukostseminarium i Stockholm den 14 mars. Tillsammans med Qlik kommer vi att ge dig konkreta tips på hur du kan automatisera och förbättra analysen av HR-data, med hjälp av rätt verktyg. Vi berättar om hur din vardag kan förbättras med mer insyn och tillgång till kraftfulla analyser samt vilka fallgropar du bör undvika vid ett införandeprojekt.

När: onsdag den 14 mars klockan 8.00 – 10.00

Var: hos oss på Enfo, Olof Palmes gata 31 i Stockholm

Agenda:

8.00: Frukost serveras och du får möjlighet att mingla och utbyta erfareheter

8.30: Henrik Norell, HR Direktör inom Enfo Group berättar om hur de jobbar med HR-data

9.00: Vi presenterar konkreta tips på hur du kan förbättra analys och uppföljning 

9.30: Vi visar hur Qlik Sense som verktyg kan förbättra er analys och uppföljning

 

Deltagandet är kostnadsfritt, men vi har ett begränsat antal platser till detta seminarium. Så anmäl dig redan idag via formuläret.

Vi ser fram emot en intressant morgon tillsammans!

Enfo och Qlik


ANMÄLAN

 

Enfo och Qlik


Qlik® levererar intuitiva lösningar för visualisering av data. Du kan söka och utforska all din data. Med Qlik begränsas du inte av förutfattade meningar om hur data bör vara relaterade utan kan förstå de verkliga sambanden på egen hand. Fokus ligger på att hjälpa människor att fatta bra beslut genom att ge alla i en organisation möjlighet att kunna se hela bilden i sina data. Det öppnar upp för att du ska kunna analysera, upptäcka, samarbeta och agera. Som experter på utveckling och förvaltning av Qlik Sense och QlikView har Enfo blivit utnämnda till årets Qlik-partner flera år i rad.