UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Webinar oktober 11, 2018

Upptäck RPA (Robotic Process Automation)

Enfo i samarbete med IBM bjuder in till ett webinar om Robotic Process Automation, RPA. RPA är en megatrend som kommer att innebära ett paradigmskifte där digital arbetskraft förändrar arbetsprocesser och synen på arbete. Enligt en studie gjord av McKinsey under 2017 kan 60% av allt arbete automatiseras med upp till 30%.

Enfo arbetar i partnerskap med IBM för att erbjuda RPA-lösningar baserade på IBMs Digital Business Automation plattform, och Automation Anywhere som RPA-verktyg.

Detta webinar vänder sig till dig som är nyfiken på eller involverad i hur RPA kan implementeras och användas i er verksamhet på ett effektivt sätt. Hur kan ni förbereda ert företag på en helt sorts ny resurs, hur långt har andra kommit i utvecklingen och vilka lärdomar har de dragit?

Webbinariumet inleds med vår partner IBMs syn på RPA, några olika exempel på hur man kan använda RPA inom er verksamhet samt en enkel demonstration av IBMs RPA lösning (Automation Anywhere). Presentationen och demonstrationen kommer att vara på engelska och det kommer även att finnas en online chat där där du kan ställa frågor på engelska. 

Du anmäler dig på någon av dessa länkar beroende på vilket datum som passar dig bäst:


Tisdagen den 23 oktober, kl. 14:00 – 14:45

ANMÄLAN 

Torsdagen den 8 november, kl. 10:00 – 10:45

ANMÄLAN

Välkommen!