UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

evenemang - februari 22, 2018

Snabb, smart och smidig budgetprocess

Vill du att budgetprocessen ska gå smidigare nästa gång? Vill du kunna ha mer träffsäkra prognoser som hjälper er att agera proaktivt och agilt? Då gäller det att påbörja förändringen redan idag.

Tillsammans med Effectplan kommer vi den 22 februari att ge dig 5 konkreta tips på hur du kan automatisera och förbättra din budgetprocess och dessutom öka kvalitén genom mer träffsäkra prognoser. Missa inte denna inspirerande morgon med fokus på budgetprocessen 2018!

  • Tid: torsdag den 22 februari klockan 8.00 – 10.00
  • Plats: hos oss på Enfo, Vasagatan 23 i Stockholm

Agenda:

8.00 – Frukost serveras och du får möjlighet att mingla

8.30 – Vi presenterar 5 konkreta tips inför kommande prognoser och budgetprocess

9.00 – Erfarenhetsutbyte med Enfo och Effectplan som moderatorer i diskussionerna

9.30 – Vi presenterar hur Effectplan som verktyg kan förbättra er budgetprocess

 

Deltagandet är kostnadsfritt, men vi har ett begränsat antal platser till detta seminarium. Så anmäl dig redan idag via formuläret.

 

Vi ser fram emot en intressant morgon tillsammans!

 

ANMÄLAN

 

Enfo och Effectplan

Effectplan är ett modernt planeringssystem för budget och prognos med ambition att leverera högkvalitativa och framtidssäkrade lösningar kring Performance management (CPM). För att tillgodose verksamhetskraven i olika typer av organisationer samarbetar Effectplan med kompetenta partners. Det gör att du som kund får den bästa lösningen oberoende av bransch eller storlek på din organisation. Enfo blev med sin djupa kompetens inom budget och planering årets partner 2017.