UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.
underhållsmässa Enfo

evenemang - mars 13, 2018 - mars 16, 2018

Underhållsmässan 13 -16 mars, Svenska Mässan, Göteborg

Industrin digitaliseras och blir allt smartare! Uppkopplade maskiner genererar stora mängder data som kan användas till att planera underhållet på ett effektivare sätt. På så sätt sparas pengar, arbete och miljö.Träffa oss på Europas största fackmässa inom drift och underhåll och låt oss visa dig hur det går till praktiken.

Just nu står tillverkningsföretagen inför stora utmaningar, men även stora möjligheter. Digital Manufacturing, Smart Industry och Industry 4.0 börjar bli välkända begrepp. De beskriver samma fenomen, det vill säga användning av data och datorkapacitet, t.ex. maskininlärning, avancerad analys och automatisering inom tillverkningsprocessen. Utvecklingen har även kallats den fjärde industriella revolutionen.Träffa oss på Underhållsmässan i Göteborg den 13-16 mars 2018 och låt oss inspirera dig hur du kan ta ditt underhåll till en ny nivå.

När: 13-16 mars                

Var: Svenska mässan i Göteborg

Monterplats: A02:30 (vid stora scenen)


Missa oss inte på stora scen

Missa inte att se och höra oss på stora scenen där vi tillsammans med vår kund Orkla berättar om hur de tagit sitt underhåll till en ny nivå.

När: 14 mars kl 11.00–11.30

Var: Stora scenen


Låt oss bjuda på lunch

Berätta mer om dina utmaningar inom underhåll och låt våra experter ge dig några goda råd på vägen. Vi bjuder på lunch under mässan och du får även chansen att träffa och nätverka med branschkollegor.

Boka lunch


After Mässa

Missa inte Underhållsmässans branschfest onsdagen den 14 mars 2018 men passa på att ta en öl eller två med oss innan. Vi bjuder till förfest i våra lokaler i centrum. Välkommen att mingla med branschkollegor.

När: 14 mars kl 16.00

Var: Enfos lokaler på Vallgatan 30 i Göteborg

MER INFO