UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.
webinar digitaliserad ekonomifunktion

evenemang - december 12, 2018

Webinar: Våga drömma om en digitaliserad ekonomifunktion

Är budgetprocessen en tung och stressig tid för dig? Gör du din uppföljning i Excel och har tröttnat på att klippa och klistra in data från olika källor? Låt nästa verksamhetsår bli annorlunda! Välkommen att delta på vårt Webinar som handlar om att digitalisera ekonomifunktionen!

DAGS FÖR NYÅRSLÖFTE - VÅGA TA STEGET MOT EN DIGITAL EKONOMIFUNKTION!

Det vi ser idag är att mer ska kunna göras på kortare tid...med färre resurser. Ofta är det väldigt kvalificerad personal som sitter och klipper och klistrar mellan olika system och rapporter. Ibland blir det fel och då är det i värsta fall bara att börja om från början. Arbetet är borta!

Vågar du satsa stort? Vågar du sikta på att inte bara digitalisera själva budgetprocessen utan hela kedjan inkl analys? Börja planera för digitala systemstöd och processer inför nästa år redan nu!

Genom att digitalisera uppföljning, rapportering och analys och även budget- och prognosprocessen så blir du inte bara bra på ditt arbete. Du skapar också mer affärsvärde.

Våga ta steget mot en digitaliserad ekonomifunktion. Du sparar tid samtidigt som du kan hitta helt nya affärsmöjligheter och skapa värde för din organisation. Anmäl dig till vårt Webinar via länken nedan så berättar vi hur du kommer igång.

 

Datum: 12 december 2018

Tid: 12:00-12:45

Hur: Vid anmälan får du ett mail med länken till webinaret, som du loggar in på när det är dags!

 

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN