UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Nyhet oktober 01, 2015

Enfo klättrar med raketfart som attraktiv arbetsgivare

Årligen rankar landets ”young professionals” Sveriges mest attraktiva arbetsgivare genom undersökningen Karriärbarometern som Universum genomför. Undersökningen är heltäckande och innefattar områdena karriären, arbetslivet och framtiden. År 2015 omfattade Karriärbarometern över 35 000 personer med ett till åtta års yrkeslivserfarenhet. Deltagarna kommer från hela Sverige och de har således varit med och röstat fram landets mest attraktiva arbetsgivare.

Enfo placerade sig i år på plats 74 när ”young professionals” med IT-utbildning rankade sina drömarbetsgivare vilket är en raketklättring med 21 steg sedan förra årets plats 95! Det här är vi naturligtvis mycket stolta och glada över.

Malin Ung, Enfos HR-chef i Sverige, förklarar:

”Placeringen visar att vi är på rätt väg och att vårt arbete med att vidareutveckla vår organisation till en av de mest attraktiva arbetsgivarna har gett resultat. Vi behöver medarbetare som är bland de allra bästa inom sina respektive områden för att hjälpa våra kunder att fokusera på sina kärnverksamheter, därför satsar vi stenhårt på detta viktiga arbete. Vi är äkta, energiska och passionerade och tror på en hållbar balans mellan personligt och professionellt liv. Vi tror också på inkluderande värderingar, modernt arbetssätt och hållbart ledarskap.”

Lars Aabol, VD Enfo Sverige, summerar Enfos satsningar på HR-området:

”Genom ett målmedvetet fokuserat arbete har vi tillsammans med våra medarbetare byggt en arbetsplats som attraherar många som vill jobba inom ett fokuserat och specialiserat område, detta ger effekt både på hur våra kunder, medarbetare och potentiella medarbetare ser på oss.”

Resultatet från KarriärBarometern presenterades vid ”Talent Excellence Awards” den 30 september på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Hela undersökningen presenteras här Läs mer om hur det är att arbeta på Enfo