UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Nyhet september 07, 2015

Nordic Choice Hotels tar sikte mot en bättre kundupplevelse genom Enfo

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellföretag med hotell i Norden och Baltikum. Sedan våren 2015 har Nordic Choice Hotels bedrivit en dialog med Enfo avseende företagets nuvarande integrationsuppsättning som inte var framtidssäkrad och inte heller fungerade optimalt.

Enfo förespråkade ett byte till en integrationsplattform baserad på MuleSofts Integrationsplattform Mule ESB i kombination med en integrationsstrategi som innefattar ett mellanlager för ökad hållbarhet, säkerhet och riskminimering. Nordic Choice Hotels jämförde såväl Enfo som MuleSoft mot ett antal leverantörer och produkter men föll för helheten som Enfo erbjuder.

 ”Med Enfo får vi inte bara en partner som bygger integrationen utan en partner som såväl kan implementera integrationer som förvalta och ansvara för hela vår lösning” beskriver John Folkesson som driver integrationsarbetet hos Nordic Choice Hotels.

”Syftet med samarbete är även att underlätta för verksamheten att beställa integration och Enfo erbjuder även ett fast pris och en modell som är enkel att förstå avseende förvaltning.

För oss är det tryggt med en partner som har såväl dignitet som bred kunskap och expertis inom integrationsområdet. Givetvis är det även en stor trygghet att de har en större organisation i ryggen” förklarar John Folkesson.

”För Enfo är vårt arbete på Nordic Choice Hotels strategiskt viktig och ett led i vidareutvecklingen av samarbetet med MuleSoft” berättar Jacob Welsh, Alliance Manager MuleSoft på Enfo.

Om Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels affärsidé är att vara förstahandsvalet för resande i Norden och Baltikum. De har en heltäckande närvaro med fem marknadsanpassade varumärken för fritidsresande, affärsresenärer samt kurs- och konferensarrangörer. De erbjuder ett flertal unika hotellprodukter med engagemang och personlig service.

Läs mer om Nordic Choice här: www.nordicchoicehotels.se