UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Nyhet mars 30, 2016

Crosskey väljer Enfo's ZervicePoint som serviceportal.

Crosskey investerar i en ny serviceportal för att effektivisera sina IT-processer genom självbetjäning för verksamheten.

ZervicePoint kommer primärt att användas av de ca 1000 användare som beställer tjänster av Crosskey. Det förväntade resultatet är en förenkling av beställningsprocessen för IT-tjänster, högre kundnöjdhet och högre grad automatiserat arbetsflöde.

- Genom att automatisera IT-processen med ZervicePoint förväntar vi oss betydande förbättringar både genom smartare arbetsflöden, kortare ledtider för beställning av IT-relaterade tjänster och betydligt minskad administrativ arbetsbelastning för våra medarbetare på exempelvis ServiceDesk, säger Thomas Dahl på Crosskey.

- Vi har tittat på flera Självbetjäningslösningar och valde ZervicePoint för att den gav oss möjligheten att på ett smidigt sätt köra PowerShell script i vår miljö kombinerat med en lättadministrerad och flexibel portal. På köpet får vi också en tydlig överblick över vilka beställningar som har gjorts avslutar Thomas Dahl.

För mer information kontakta:

Jan Franzén, Säljansvarig, Enfo, +46 (0)70 602 16 97,  jan.franzen@enfo.se

Thomas Dahl, Business Development Manager, Crosskey, +46 (8) 791 47 04, thomas.dahl@crosskey.se

Crosskey kombinerar storskalig IT-förmåga med flexibilitet, engagemang och en personlig touch. Vi gör det enklare att generera nya intäkter från finansiella tjänster och hjälper dig ut på marknaden snabbare och med rätt erbjudande. Vår expertis omfattar allt från traditionella banktjänster till eBanking, kort- och mobilbetalningar samt kapitalmarknad. Vi är ett dotterbolag till Ålandsbanken med kontor i Mariehamn, Stockholm, Helsingfors och Åbo. Våra kunder finns i Norden och Baltikum och inkluderar bland annat Ålandsbanken, S-banken, DNB, Marginalen Bank och Elisa.

För mer information, besök www.crosskey.fi

Om Enfo

Enfo är ett nordiskt IT-företag som erbjuder lösningar för affärsverksamheter och finansiella processer samt förvaltning och utveckling av IT-tjänster. Vi brinner för att hjälpa våra kunder utveckla sina affärer i den Digitala Dimensionen. Vi tänker bortom morgondagen och tar ansvar för dagen. Enfo består av cirka 1 000 nischade experter som årligen omsätter EUR 145 miljoner (2014).

Lär känna oss på www.enfogroup.com