UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Nyhet februari 01, 2016

Enfo deltar vid IBM InterConnect 2016

Under förra året slogs IBM:s årligen återkommande arrangemang; IBM Pulse, IBM Impact och IBM Innovate samman till ett stort och heltäckande evenemang under namnet IBM InterConnect. Detta inspirerande och spännande event kommer att återkomma även i år och går av stapeln mellan den 21- och 25:e februari i Las Vegas, USA. IBM InterConnect är öppet för alla, så det kommer finnas såväl kunder som partners och givetvis IBM:s egen personal.

Enfo kommer självfallet att finnas på plats med såväl kunder som med arton av koncernens medarbetare där representanter i form av konsulter inom IBM:s produktsviter, marknad och ledning finns med. Enfo satsar på ett stort deltagande för att ge möjlighet att ta del av nyheter, träffa branschkollegor samt givetvis för att utveckla expertisen inom IBM:s produkter och lösningar.

Representanter från Enfo kommer att medverka under flera talarspår, vilka vi givetivs hoppas att ni har möjlighet att lyssna till.

Magnus Strömer, IBM Alliance Manager på Enfo, ser fram emot arrangemanget och menar att "InterConnect är ett av IT-världens största event med många av de främsta talarna inom branschen, vilket givetvis ger en utmärkt möjlighet att fördjupa sina kunskaper”.

Nordisk After Work på Ri Ra Irish pub 23/2

Enfo vill ta tillfället i akt och bjuda in deltagare i form av kunder och IBM-medarbetare från de Nordiska länderna för en trevlig kväll på den irländska puben Ri Ra beläget på hotellet Mandala Bay-

Arrangemanget pågår mellan 18:00- 19:30 och Enfo bjuder på dryck samt tilltugg samt möjlighet att diskutera alla de lösningar och nyheter som lyfts fram under konferensen med Enfos experter.

Varmt välkommen!

Anmälan skickas till Enfos Marknadschef, Sverige:

anna-karin.evegard@enfo.se

För mer information om Ri Ra:

https://www.rira.com/las-vegas/