UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Nyhet februari 22, 2016

Enfo deltar vid IBM InterConnect och ingår i IBM:s InnerCircle 2016

Enfo deltar som tidigare kommunicerats på IBM:s årliga globala event IBM Interconnect vilket är öppet för partners, kunder och IBM-anställda.

Totalt är över 20 000 personer med på eventet som startade igår söndag i Las Vegas, USA och pågår t.om. torsdag 25 februari. I år deltar Enfo med över tjugo personer från kompetensområdena Service & Asset Management (Maximo), Integration, Managed Services samt med representanter från försäljning och marknad.

 

Hela söndagen genomfördes med en tydlig IBM business partnerinriktad agenda vilke också gav möjligheter till nätverkande. Det fanns även en hel del spännande sessioner om nya produkter och trender att delta vid.

 

Enfo har i egenskap av en strategiskt viktig partner till IBM i Norden för första gången blivit inbjudna till det exklusiva IBM InnerCircle. 

InnerCircle är ett forum för speciellt utvalda partners. Den första träffen för forumet gick också av stapeln under söndagen. 

Vid det tillfället delgavs de utvalda partnerföretagen mer ingående information om IBMs roadmaps på längre sikt liksom insikter om marknader kring alla relevanta IBM produkter.

 

Under måndagen startar eventet ”på riktigt” med samtliga deltagare på plats för att välja och vraka mellan tusentals sessioner, möten och stora föreläsningar under dagarna fram till torsdag.

 

I sedvanlig ordning kommer Enfo att anordna ett ”Enfo brings Interconnect to you” under April månad i både Stockholm och Göteborg för att där kunna återge alla våra intryck från årets event till våra kunder.