UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Nyhet februari 04, 2016

Enfo medarbetare återigen mottagare av unik IBM-utmärkelse

IBM utser varje år ett antal personer världen över som tar emot den prestigefyllda och unika utmärkelsen ”IBM Champion”.

För att bli en ”IBM Champion” behöver personen i fråga blivit nominerad av någon inom sin organisation alternativt direkt av IBM och sedan passera IBM:s Champion-kommitté. Kriterierna för titeln är att inneha en gedigen och bred kunskap inom IBM:s teknologi och produkter samt att genom dessa skapa reell affärsnytta inom sin organisation.

”I grund och botten handlar det om att hjälpa till att utveckla produkten i fråga, att göra den bättre och förfina den. Här gäller det ju att man personligen gillar produkten annars är det svårt att vara innovativ” berättar Enfokonsulten Anders Wasén.

Anders har inga problem med att tycka om IBM:s produkter, han har arbetat med dem under många år och ser det som en utmaning att öppna upp för produkterna på nya marknader och att tänja på gränserna för användningsområdena. 

Det är därför inte konstigt att Anders Wasén för femte året i rad mottar titeln ”IBM Champion”. I år är han dessutom den enda i Norden som får utmärkelsen, något som han givetvis är stolt över.

”Det har varit och är en stor ära att få bli en IBM Champion och att få behålla titeln. Det blir ett kvitto på att det arbete man bedriver såväl är uppskattat som att det ger meningsfullt affärsvärde” avslutar han.