UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Nyhet februari 26, 2016

Enfos After Work – en succé under InterConnect 2016

Under tisdagskvällen höll Enfo traditionsenligt en After Work under InterConnect, som såväl representanter från IBM som kollegor, partners och kunder var inbjudna till.

After Worken ägde rum på Ri Ra, en irländsk pub belägen i Mandalay Bay. Enfo hade hyrt en egen del av lokalen och dukat upp en härlig buffé av ostar, snacks och grönsaker för gästerna att ta del av.

Ett fyrtiotal glada konferensdeltagare dök under kvällen upp för mingel och för att fortsätta diskussionerna kring dagarnas spännande sessioner och intryck.

Magnus Strömer, Sales Manager Enfo, är en av initiativtagarna till den årliga After Work och han menar att det är viktigt att hålla traditionen vid liv därför att den möjliggör möten mellan Enfo och IBM, mellan Enfo och kunder och mellan kunder och IBM. En bra mötesplats helt enkelt. Gästerna verkade hålla med honom.

”After Worken gav bra möjligheter till att träffa kunder trots att man haft olika scheman och sessioner under dagen. Jag fick med mig många nya idéer och lärde även känna fler medarbetare från Enfo.” - Pia Wilander, Client Exceutive, IBM

”After Worken är en perfekt mötesplats där personer från norden under lättsamma former kan nätverka och utbyta erfarenheter med varandra”. - Lars Aabol, Managing Director, Enfo Sweden

Sammanfattningsvis en härlig kväll med många skratt och givande samtal så givetvis kommer Enfo köra en favorit i repris under nästa års upplaga av InterConnect!