UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Nyhet april 21, 2016

Integrationsdagarna 2016

Det största och mest inspirerande eventet inom integration arrangeras under 2016 återigen i Göteborg. Enfo utlovar ett ännu vassare och mer inspirerande event än någonsin!

DIGITALIZATION – IT´S ALL ABOUT INTEGRATION

De senaste åren har digitaliseringen tagit rejäl fart. Enfo har med kraft och kompetens tagit klivet in i den digitala dimensionen som en nordisk ledare inom området.
I den digitala dimensionen är integration viktigare än någonsin och det är precis vad Integrationsdagarna 2016 handlar om. It´s all about integration.

Som tidigare år kommer vi att ha parallella spår, i år under namnen Digital Success, Digital Technology, Digital Business och The Digital Dimension. Inom de olika spåren finns talare och ämnen som berör såväl teknik- som affärsintresserade. Verkliga kundcase, teknologi och strategi är alla viktiga parametrar för att belysa och ge kunskap om integrationens möjligheter och betydelse inom den digitala världen. Vi har även spännande keynote speakers och ett härligt kvällsevent med middag och underhållning. Dessutom ger Integrationsdagarna möjlighet att mingla med branschkollegor och möta nya profiler inom näringslivet.

Boka den 10-11 november i kalendern och ladda upp inför ett fullspäckat event!

 Anmäl dig här