UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Nyhet september 29, 2016

Enfos Joakim Berg talare på TechDays

Joakim Berg, Enfos expert inom sociala medier, kommer att tala vid Microsofts TechDays, i gott sällskap med presentatörer som Bill Buxton (Principal Researcher på Microsoft), Paula Januszkiewicz (säkerhetsexpert) och Jackie Kothbauer (föreläsare och författare inom digitalisering).

Joakim är en utpräglad expert på hur organisationer ska använda sociala medier i internkommunikationen för att skapa långsiktiga resultat och det är detta han kommer att berätta mer om på TechDays scen 16 november.

Det finns få som har en sådan koll på hur man översätter internkommunikation till den digitala tidsåldern och använder sociala medier för att skapa värde på riktigt. Detta är något som de flesta av deltagarna har användning av. Vi är mycket glada att Joakim sällar sig till vår line-up av fantastiskt duktiga talare, säger Liselotte Isacsson, projektledare, Microsoft TechDays. 

Joakims karriärbana har varit allt annat än rak. En reklamare som börjat med IT, utbildad copywriter men samtidigt designer som arbetat på flera välkända reklambyråer och företag innan han hittade till Enfo för fem år sedan, här har han titeln Digital förändringsledare eller Digital Workplace and Enterprise Social advisor om ni så vill. 

Jag har alltid varit en techie men har en annan ingång än många andra inom IT, det är kanske det som gör att jag ofta ser annorlunda lösningar och förklarar saker på ett sätt som folk verkar tilltalas av, säger Joakim.


Mer om Joakim och hans framträdande på TechDays: 

TechDays
Linkedin
Blogg
Facebook 
Twitter