UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Nyhet november 02, 2017

Enfo - årets Effectplan partner

Förra veckan valdes Enfo till årets partner av Effectplan. Effectplan är ett snabbväxande svenskt bolag som erbjuder en lösning för finansiell och operativ budget och prognos. Enfo och Effectplan har varit partners sedan 2014.

Det var flera saker som påverkade valet. 2017 har varit ett väldigt framgångsrikt år för samarbetet mellan Enfo och Effectplan och Enfo har förvärvat flera nya kunder som har valt Effectplans lösning. Enfo har också satsat på partnerskapet genom att bl. a. utbilda nya konsulter.

Enfo Planning är ett affärsområde inom Enfo som arbetar med lösningar för budget och prognosprocessen inom Ekonomi och i verksamheten. Vi har 30 kunder i Sverige och Finland.

 Effectplan är en planeringslösning som gör det möjligt att planera verksamheten på ett helt nytt sätt. Genom att integrera Effectplan till befintligt rapporteringsverktyg eller använda Effectplans inbyggda rapporter levereras en modern planeringslösning som kan integreras i alla organisationer. Affärsplanering, budget, prognos och analys – i en komplett lösning.

Läs mer on Effectplan>>