364
UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Webinar mars 06, 2018

Webinar: Snabb, Smart och smidig Budgetprocess

Varmt välkommen att delta på vårt webinar den 27 mars. Tillsammans med Effectplan kommer vi att ge dig 5 konkreta tips på hur du kan automatisera och förbättra din budgetprocess och dessutom öka kvalitén genom mer träffsäkra prognoser. Missa inte detta spännande webinar med fokus på budgetprocessen 2018!

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Budgetprocessen är över för den här gången och vi vet av erfarenhet att det är en tidskrävande och bitvis jobbig process för många. Det är en process som kräver kunskap, engagemang och kontroll. Och det är en viktig process som kan innebära stora utmaningar. Känner du igen dig? Vill du att det ska gå smidigare? Nästa budgetomgång kommer fortare än du tror och för att kunna förbättra måste du börja förändra.

I vår digitala resa där färre personer ska hinna med mer, i ett rasande tempo, gäller det att hitta smarta, automatiserade och digitala lösningar. Det gäller att nyttja verktyg och planer på ett sätt som gör er proaktiva, agila och än mer träffsäkra i era prognoser och planer. Låter det intressant?

Då är du varmt välkommen att delta på vårt webinar i den 27 mars. Tillsammans med Effectplan kommer vi att ge dig 5 konkreta tips på hur du kan automatisera och förbättra din budgetprocess och dessutom öka kvalitén genom mer träffsäkra prognoser. Missa inte detta spännande webinar med fokus på budgetprocessen 2018!

 

När? Tisdag den 27 mars klockan 12.00 – 12.45

Hur? Via GoToWebinar som du får en länk till genom att anmäla dig nedan.

ANMÄL DIG HÄR 

 

Vi ser fram emot ett intressant webinar tillsammans!

 

Enfo och Effectplan
Effectplan är ett modernt planeringssystem för budget och prognos med ambition att leverera högkvalitativa och framtidssäkrade lösningar kring Performance management (CPM). För att tillgodose verksamhetskraven i olika typer av organisationer samarbetar Effectplan med kompetenta partners. Det gör att du som kund får den bästa lösningen oberoende av bransch eller storlek på din organisation. Enfo blev med sin djupa kompetens inom budget och planering årets partner 2017.