UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Webinar mars 28, 2018

Webinar: Snabb, Smart och Smidig Budgetprocess

Budgetprocessen för många en tidskrävande och bitvis jobbig process som kräver kunskap, engagemang och kontroll. Och det är en viktig process som kan innebära stora utmaningar. Känner du igen dig? Vill du att det ska gå smidigare? Nästa budgetomgång kommer fortare än du tror och för att kunna förbättra måste du börja förändra.

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

I vår digitala resa där färre personer ska hinna med mer, i ett rasande tempo, gäller det att hitta smarta, automatiserade och digitala lösningar. Det gäller att nyttja verktyg och planer på ett sätt som gör er proaktiva, agila och än mer träffsäkra i era prognoser och planer. Låter det intressant?

Då är du varmt välkommen att ladda ner vårt webinar. Vi ger dig 5 konkreta tips på hur du kan automatisera och förbättra din budgetprocess och dessutom öka kvalitén genom mer träffsäkra prognoser. I webinaret får du även en demo av planningvektyget Effectplan. 


 SE WEBINAR

Enfo och Effectplan
Effectplan är ett modernt planeringssystem för budget och prognos med ambition att leverera högkvalitativa och framtidssäkrade lösningar kring Performance management (CPM). För att tillgodose verksamhetskraven i olika typer av organisationer samarbetar Effectplan med kompetenta partners. Det gör att du som kund får den bästa lösningen oberoende av bransch eller storlek på din organisation. Enfo blev med sin djupa kompetens inom budget och planering årets partner 2017.