UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden

Webinar mars 19, 2018

Webinar: Få ut ditt budskap med bättre visualisering

Hjärnan är vår bästa vän och fiende. På hur många sätt den än är fantastisk har den sina begränsningar. En människa tar upp till 10 000 beslut varje dag och visuell information bearbetas hela 60000 gånger snabbare i vår hjärna än text! Därför behöver vi visualisering för att snabbare hjälpa oss att kunna förstå oss på all den data som omger oss!

Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Visualisering av data kan ske genom diagram, bilder och animeringar. I vårt webinar går vi igenom vad det finns för effekter med visualisering, varför det nu är viktigare än någonsin och framförallt hur vi gör för att undvika fallgropar. 

Detta webinar kommer att hållas av Christian Hansson som är en av Enfo:s talangfulla Business Intelligence konsulter. Med en bakgrund inom systemvetenskap och UX/interaktionsdesign samt år av designskapande kommer han att visa dig hur du bör tänka för att både göra en användarvänlig, men samtidigt attraktiv visualisering för att sprida ditt budskap genom organisationen.

Vi ger dig tips på Best practice och grunderna för visuell grammatik!

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att delta på vårt webinar den 10 april. Vi kommer att ge dig konkreta tips på hur du kan få ut ditt budskap med bättre visualisering. Missa inte detta spännande webinar med fokus på visualisering!

När? 10 april kl. 8:30-9:15

Hur? Via GoToWebinar som du får en länk till genom att anmäla dig nedan.

Anmäl dig här

Vi ser fram emot ett intressant webinar tillsammans!