Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.
Enfo Careers

Career april 17, 2018

Senior Verksamhetsutvecklare till Enfo Business Improvement

Enfo är ett företag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

Kanske jobbar du i dag som underhållschef, produktionschef, förbättringskordinator/ledare eller produktionstekniker och söker nya utmaningar. Du brinner för förbättringar och förändringsarbete och vill ta Svensk Industri till nya höjder. Du längtar efter förutsättningar där du kan växa och utvecklas samtidigt som du starkt bidrar till nytänkande lösningar. Då är du den vi letar efter!

Vi som vill ha med dig i vårt team är ett gäng som gillar att utmana varandra i så väl vardagliga frågor som strategin framåt. Vi är ett modernt och fritänkande gäng där vi ger varandra utrymme för att spåna liksom testa nya idéer - detta för att gemensamt skapa nya spännande förbättringsresor och framgångssagor. Ett team som trivs i varandras närvaro och har alltid nära till skratt.

Vi söker med andra ord en senior verksamhetsutvecklande konsult till affärsområdet Business Improvement. På Business Improvement erbjuder vi kunden vårt koncept ”Hela vägen till värde”, där vi tar ett helhetsgrepp och löser kundens utmaningar och problem - utefter just deras behov och förutsättningar. Vi säkerställer att kunden verkligen får resultat av sin satsning.

Vårt koncept, Enfos bredd samt våra medarbetares knivskarpa spetskompetens gör att vi lyckas. Vi utmana våra kunder att tänka och agera förbättrat och gemensamt tar vi dem till nya höjder. Detta genom att vara proaktiva, rådgivande och arbeta hållbart och resultatinriktat.

Genom många spännande och utmanade projekt kommer och du få uppleva och fira framgångar tillsammans med teamet och framförallt med kunderna. Du kommer tillsammans med kunden skapa förutsättningar för att t.ex. öka leveransprecisionen, sänka produktionskostnader, höja leveransförmågan för att nämna några exempel. Tillsammans är vi vinnare!

Du är en pålitlig rådgivare som genuint vill hjälpa kunden att realisera sina mål. I ditt dagliga arbete arbetar du med KPIs, processer och systemverktyg. Du hjälper kunder att genomföra lösningar som passar deras specifika behov, så som processkartläggning, nyckelindikatorer, dataanalys, utbildning och förstudier för kommande projekt. Konsultrollen är rörlig, allmänbildande och dagarna tenderar att vara mycket olika.

Du har många års praktisk erfarenhet från ledande befattning inom industrin. Utveckling inom processer, lösning och organisation. Du är engagerad och motiverad ledare, rådgivare och implementatör av förändringar. Du är även en inspiratör och gillar att stå i centrum.

Vi värdesätter engagerade individer som tar initiativet och älskar personligt ansvar och är lagspelare. För att trivas och växa med oss gillar du det personliga mötet med människor och har en förmåga att se möjligheter där andra ser problem.

Låter detta som någonting för dig? Tveka inte att söka!

Apply here