Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.
Enfo Careers

Career april 20, 2018

Service Manager till Enfo integration i Malmö

Enfo är ett företag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

Just nu söker Enfo Integration en skicklig Service manager som älskar att arbeta i en miljö där utvecklingen går fort framåt och där vi vill vara i framkant.

Du kommer att driva våra tjänster tillsammans med Enfo Integrations kunder. Du är bra på att ta fram det bästa ur människor och projekt och du sätter en ära i att leverera i tid och enligt budget. I rollen som service manager har du möjlighet att jobba med ett full-stack team. I våra tjänster hanterar vi allt från arkitektur och design till utveckling, support och förvaltning. Du arbetar nära våra kunder och dina kollegor med målet att utveckla och leverera IT lösningar för att lösa våra kunders behov.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av liknande roll och du har en akademisk bakgrund inom IT. En mästare i kommunikation som inspirerar människor att göra sitt bästa. Du är strukturerad och pragmatisk och en stark lagspelare. Du är en kreativ problemlösare med stort tålamod som förstår vikten av goda kundrelationer och konsultmässighet.

Vi strävar efter en varm och vänlig miljö där vi hoppas att du ska trivas med trevliga kollegor, vi hittar ofta på roligheter och vi delar med oss av våra erfarenheter så att vi ständigt lär oss!

På Enfo är en av våra grundvärderingar ”work-life balance” och innebär att alla medarbetare skall må bra på jobbet och alla anställda skall kunna kombinera arbete med familjeliv och andra intressen. Du kan få en djupare bild om allt spännande vi gör på Enfo på enfo.se.

Är du intresserad eller vill veta mer?

Apply here

Välkommen till ett skönt gäng!