Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.
Enfo careers

Kom och joina det bästa team du kan tänka dig april 26, 2018

Vi söker stans bästa application developer till Enfo Örebro

Enfo är ett företag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

Till Enfo Örebro söker vi nu smarta Full-stackutvecklare med erfarenhet av digital utveckling.

Vi letar efter nyfikna problemlösare som vill arbeta i små innovativa team där vi skapar IT-lösningar för att lösa våra kunders utmaningar. Våra projekt utförs huvudsakligen in-house på våra kontor.

Du:

  • Får koda, mycket!
  • Får arbeta i ett sjyst team som delar med sig och förväntar sig att du delar med dig.
  • Käkar OSS och OS som ECMAScript, Node.js, Git, JSON, MQTT, NoSql med mera till frukost
  • Känner dig hemma i ramverk som Knockout, Angular, React, Require, .net och så vidare.
  • Kan också mycket eller något om SQL, REST, Cordova eller nåt annat skoj.
  • Får hänga i molnen, AWS, Azure, Bluemix och GCS.

På Enfo älskar vi att leka med nya prylar och är alltid angelägna om att undersöka och lära oss om nya områden som Integrated Augmented Reality, IoT, Hybrid Cloud Solutions, Image Recognitioning och Machine Learning.

Vi älskar också att hjälpa. Inte bara våra kunder utan också att delta i och utveckla samhället. Enfo arbetar aktivt med socialt ansvar (CSR) och värnar om vår miljö. Enfo stödjer bland annat en dataskola i Kenya som vi stöttar både finansiellt och på plats med kunskap och material. Vi jobbar även med mentorskap (mine.se) och föreläsningar (jobmentor).

Vem är du?

Du är en nyfiken problemlösare som trivs bäst i en varm och vänlig atmosfär med inspirerande kollegor. Du delar med glädje med dig och ber om hjälp när du behöver. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Eller inte. Om så inte är fallet, förväntar vi oss att du är full av nyfikenhet och taggad på att utvecklas inom området.

Vi vill gärna att du:

  • Ler igenkännande när du läser vår beskrivning ovan.
  • Har erfarenhet från att arbeta i små innovativa och tvärfunktionella team.
  • Är en sjyst och trevlig person.

Tveka inte, ansök här:

Apply here