Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Career mars 06, 2018

TIBCO-utvecklare till pågående projekt!

Enfo är ett företag som bygger på mindre specialistteam med stöd av en stor och trygg organisation. Vi delar det bästa av två världar och värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi vill utveckla våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team, och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

Att rätt personer har tillgång till rätt information vid rätt tidpunkt är avgörande för varje företags framgång. Höga krav ställs på systemintegrationer eftersom fler komponenter än någonsin behöver kunna interagera. Det är här Enfos nischintegrationsexperter ger våra kunder en stor konkurrensfördel.

Just nu letar vi efter talanger inom affärsområdet Integration i allmänhet, men med djupa kunskaper i TIBCO i synnerhet till pågående projekt. Hos Enfo har varje konsult primär teamtillhörighet baserat på teknikområde. Du kommer att arbeta i team som består av projektledare, integrationsutvecklare och integrationsarkitekter och vi söker dig som trivs med att arbeta projektbaserat, i ett tätt samarbete med såväl kollegor som kunder. Erfarenhet av större migreringsprojekt så väl som nyutveckling är meriterande. Även om TIBCO-kunskaper är det vi specifikt önskar oss av dig så är det naturligtvis bara trevligt om du nosat på andra plattformarna, som tex IBM WebSphere, Microsoft Biztalk eller Mule ESB. Vi är både breda och specialiserade och det ger dig möjlighet att framöver välja om du vill bli smalare och fördjupa dig inom en eller ett par tekniker, eller om du snarare vill bli en generalist som testat det mesta. Det är helt upp till dig.

Vi söker dig som tycker att konsultrollen är den bästa rollen man kan ha, och som vill ha möjligheten att i större utsträckning påverka din vardag och dina projekt. Vi söker dig som känner dig både vass i tekniken men dessutom vill ifrågasätta och utmana i dina kunddialoger för att du vet att det resulterar i den bästa lösningen.

Vi hoppas att du:

 • Vill arbeta på en arbetsplats där man satsar på dig som individ och där ditt engagemang räknas
 • Vill arbeta tillsammans med kompetenta och roliga kollegor som alla sitter på kunskap som du kan lära dig av
 • Vill arbeta inom en het och växande bransch
 • Har ett genuint intresse för kundens affär
 • Är smart, lätt att ha att göra med och levererar på topp med hjälp av engagemang och kreativitet
 • Vill dela med dig av din kunskap och är beredd att få kunskaper du kommer ha nytta av hela arbetslivet

Vi ser gärna att du:

 • Pratar flytande TIBCO (primärt EMS, BusinessWorks och MFT)
 • Har en bred erfarenhet av Integration, t ex EDIFACT, XML, CSV, AS2, formatmappning, SOAP/REST, JMS/messaging och eventbaserade integrationer
 • Vill ta stort ansvar i våra teamleveranser, antagligen som leveransansvarig på ett av våra större konton
 • Har erfarenhet av både scriptbaserad och objektorienterad mjukvaruutveckling
 • Har ett stort intresse för arkitekturfrågor, både ”on-prem” och i molnet
 • Har ett stort hjärta

Inom de första tre månaderna kommer du:

 • Ägna mycket tid åt att knyta nya kontakter inom Enfo och skaffa dig ett kontaktnät
 • Komma ut i ett stort kunduppdrag med stora ansvarsområden
 • Fördjupa dig i Enfos processer, arbetssätt och erbjudanden

Inom de första sex månaderna kommer du:

 • Göra ditt eget avtryck i både leveranser hos kund liksom internt
 • Imponera som kollega samt peppa dina medarbetare att prestera på topp och ha riktigt kul på jobbet

Vi strävar efter en jämn könsfördelning i organisationens alla led. Vår målsättning är lika andel män och kvinnor i ledande befattningar. Vi ska ha en tydlig rekryteringsprocess som stöder vår målsättning om att ha en jämn könsfördelning.

På Enfo är en av våra grundvärderingar ”work-life balance” och innebär att alla medarbetare skall må bra på jobbet och alla anställda skall kunna kombinera arbete med familjeliv och andra intressen. Du kan få en djupare bild om allt spännande vi gör på Enfo på enfo.se.

Är du intresserad eller har frågor? Hör av dig till niclas.tenggren@enfogroup.com

Apply here

Välkommen till ett bra gäng!