Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Carrer april 10, 2018

Utvecklare till Enfo Interactive

Enfo är ett företag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

Enfo Interactive jobbar vi med Digital produktutveckling för och tillsammans med våra kunder. Våra kunder finns inom alla branscher och vi är en del av Enfo Group. Projekten vi driver handlar om digital produktutveckling, IoT och digitalisering, funktionell webb och apputveckling, designkoncept, UX/UI uppdrag mm.

Till båda våra kontor i Göteborg och Stockholm söker vi nu drivna utvecklare som vill jobba med digitala utvecklingsprojekt.

Om jobbet:

Du kommer få koda – mycket!

Vi jobbar med flera olika öppna standarder såsom t ex Node.js, Git, JSON, MQTT, MongoDB, Docker, JWT för att nämna några. Om man vill hugga tag i Javascript, HTML & CSS i kombination med exempelvis Angular så finns det gott om uppdrag inom det. Vi jobbar med olika moln – AWS, Azure och IBM Bluemix.

Vi har team med front-end/back-end utvecklare, digitala designers, UX/UI designers och produktionsledare och strateger. Våra projekt körs huvudsakligen inhouse på våra kontor och du kommer att arbeta tillsammans i projekt med kollegor över regionerna.

Du är med i ett schysst team som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Ni kommer ha väldigt har kul på vägen. ;)

Om dig:

  • Du gillar tekniken som beskrivs ovan och är hungrig på att lära dig nytt.
  • Har bra praktisk och relevant erfarenhet av modern utveckling.
  • Är en schysst och trevlig person och du brinner för något.

Eftersom vi har både svenska och utländska kunder krävs att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Apply here