Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

IAM-konsulter sökes maj 17, 2018

Enfo IAM söker stjärnor

Enfo är ett företag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

Vi söker nu dig som brinner för hanteringen av digitala identiteter och behörigheter. Tillsammans med ett 20-tal kollegor hjälper du medelstora och stora nordiska företag att hantera identitetsdata smartare, smidigare och enklare. Vi ser en utveckling där uppkopplade saker tar en naturlig plats i det nya ekosystemet för IAM, där intelligent och adaptiv behörighetstilldelning blir allt viktigare samt där hybridlösningar för åtkomst förenar on-premise med publika molnlösningar. 

För att leda oss och våra kunder i denna utveckling så söker vi nu dig med mångårig erfarenhet av lösningsområdet men med en stor nyfikenhet på just molnet, blockchain och ’Identity of Things (IoT)’. Vi tror att du bor och verkar i Göteborg, Stockholm eller Malmö. Du har 5-10 års erfarenhet av teknologier såsom IBM, NetIQ/Micro Focus eller Microsoft. Du har vana av att agera i en ’Lead Architect-roll’ där du designar komplexa IAM-/IGA-lösningar samtidigt som du teknisk sett leder ett team av IAM-specialister som verkställer din design.

Hos oss får du möjligheten att jobba med de senaste och marknadsledande teknologierna. Vi arbetar tillsammans med innovativa och förändringsbenägna kunder som drivs av att tänka nytt. Detta positionerar dig och oss i marknadens framkant och erbjuder dig en individuell utveckling i både teori och praktik. Vi ser det som naturligt att du medverkar i utvecklingen av vårt sätt att leverera (agilt/DevOps), vår rådgivning och våra erbjudanden. Beroende på din tekniska inriktning så finns det även möjligheter för dig att leda något av våra teknikteam. 

Vem är du?

Du är en person som drivs av utmaningar och du älskar att få vara kreativ i ditt jobb. En öppen, nyfiken problemlösare som trivs bäst i en innovativ atmosfär med inspirerande kollegor. Att du med glädje delar med dig av information och ber om hjälp när du behöver det ser vi som självklart. Du tycker det är inspirerande att jobba i utkanten av din komfortzon och bygger gärna morgondagens lösningar samtidigt som du förfinar gårdagens. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba agilt och att du trivs med ett ansvarstagande för ett team/en leverans. Att vara mentor för mer oerfarna kollegor ser du som givande och inte som en ansträngning. 

Sett till teknologi så ser vi helst att du har omfattande erfarenhet av IAM-portföljen från NetIQ/Micro Focus, IBM eller Microsoft. Har du dessutom erfarenhet av arbete med IAM-förmågor i AWS, GCP eller Azure så är det meriterande.

På Enfo tycker vi att ”work-life balance” är viktigt och det innebär att alla medarbetare skall må bra på jobbet och alla anställda skall kunna kombinera arbete med familjeliv och andra intressen. 

Sök idag och få en mer komplett bild om allt spännande vi gör på Enfo.


Välkommen till ett bra gäng!

 

Ansök här