UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

Digital Dimension | LABS

Erbjudande

Digitalt seminarium

För att få fart på de digitaliserade affärerna är det viktigt att förstå den nuvarande situationen och de framtida möjligheterna. Under seminariet guidar Enfos digitala evangelister er genom den Digitala mognadstrappan för att identifiera era bästa innovationsmöjligheter med hjälp av den Digitala möjlighetskartan. Dessa steg ger oss den nödvändiga bilden för en rekommendation om vad ni bör fokusera på.

Erbjudande

Design workshop

Låt oss slå våra kloka (och lite galna) hjärnor ihop för att kombinera strategi, design och teknik med er affärsidé. Tillsammans skissar vi på en ”killer app” som får er att sticka ut på marknaden, förbättra de interna processerna, sänka kostnader och kanske tillochmed förändra er affärsmodell.

Erbjudande

Pilot

Vid utveckling av digitala produkter och tjänster är det viktigt att arbeta designdrivet ur ett upplevelse-, kostnads-, och riskperspektiv. Därför har vi utvecklat en designdriven engagemangsmodell, kallad W10, för att löpande uppdatera er med visuell återkoppling om utvecklingen av er produkt eller tjänst. Målet är att ha en fullt funktionell pilot med lösningens alla delar: design, funktionalitet, anslutningar och molnlösning – på bara tio veckor.

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG LÖSNING

För att få en så kreativ och effektiv process som möjligt arbetar vi designdrivet. På så sätt får vi med alla perspektiv: upplevelsen, möjligheterna, kostnaden, riskerna. Vår designdrivna modell ger dig kontinuerlig visuell information om processen. Målet med de första tio veckorna är att ha en fullt fungerande prototyp. Prototypen är en användbar basprodukt som kombinerar lösningens alla delar: utrustning, kommunikation, plattformar och digitala enheter.

Efter en inledande brief tar följande process vid:

1. KONCEPTUELL DESIGN

Under 2-3 dagars workshop med dig skapar vi oss en god idé om idéns affärsmässighet, diskuterar passande ”killer apps”, utvärderar design, tjänster och teknik samt undersöker den nya lösningens effekter ur såväl ett internt som externt perspektiv.

2. DESIGN AV VISUELL PROTOTYP

Tillsammans med dig designar och utvecklar vi en visuell prototyp. Den ger dig känslan för hur applikationen kommer att fungera och se ut. Med en särskild verktygslåda kan vi snabbt ändra och finslipa enligt dina önskemål. Den visuella prototypen sparar tid, pengar och identifierar eventuella risker innan utveckling tar vid.

3. LANSERA PILOT

Det är här och nu er nya digitala produkt eller koncept kommer till liv. Vi arbetar utifrån vår designdrivna engagemangsmodell för att löpande uppdatera er med visuell återkoppling om utvecklingen. Här skapas ett omedelbart värde som både ni och era kunder kan utvärdera, och använda som grund för beslut om nästa steg.

4. AFFÄRSTRANSFORMATION

Omvandla affärsverksamheten genom kommersiell lansering av er nya digitala produkt. En ny digital produkt kan innebära både bättre kundupplevelse och högre intern produktivitet för en verksamhet.

Enfo Careers

Ta plats i den Digitala Dimensionen

Är du full av idéer och visioner om digital strategi och tjänsteutveckling? Vill du skapa framtidens digitala lösningar tillsammans med oss? Just nu söker vi bland annat Digitala Strateger,

Frontend-utvecklare och Scrum-masters. Läs mera och ansök eller lämna en intresseanmälan här och nu!

Digital Seminars

Digital Seminar for Business Leaders

Ladda ner

Digital Seminar for Executives and Boards

Ladda ner

Digital Seminar for IT Executives

Ladda ner

RELATERADE OMRÅDEN