Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.
AppCare

AppCare – garanterar en bra kundupplevelse över tid!

Alla verksamheter som planerar och utvecklar appar har stora planer för sina digitala produkter. Appar utvecklas för att fylla ett syfte, informativt eller kommersiellt. Oavsett målsättning består appen av ett antal funktioner som tillsammans med design och grafik skapar en användarupplevelse.

Liksom med mycket annat så är appen roligast i början. Efter en ambitiös lansering av en app är det inte ovanligt att den efter ett tag glöms bort. Ofta finns det ingen i organisationen som har ett fullt ansvar för förvaltningen. Nya versioner av operativsystem och hårdvara kan exempelvis orsaka att funktionalitet slutar fungera: licenser går ut, länkningar feldirigeras eller att kartor inte visas upp. I värsta fall kraschar appen. Det är hög tid att visa appen lite omsorg och kärlek – appen behöver AppCare!

AppCare är en tjänst som genom proaktiva och planerade insatser ser till att mobila appar fungerar som de är tänkta över tid. Tjänsten omfattar tester och verifieringar för att spåra möjliga framtida brister innan nya, större uppdateringar av operativsystemen Android och Apple iOS når marknaden. Tjänsten omfattar även användarstatistik och analys, versionshantering och kraschkontroll.

Fungerar appen med kommande versioner av operativsystem?
Vi hjälper er att testa funktionalitet på de senaste versionerna av iOS redan innan dessa har lanserats. Baserat på olika user cases skapas ett test protokoll som utvärderar kompatibilitet. Vi rapporterar sedan tillbaka eventuella problem tillsammans med ett åtgärdsförslag. Detta görs i god tid för att hinna med att genomföra rekommenderade åtgärder innan en ny version av operativsystemet eller hårdvaran släpps. 

Hur används appen, egentligen?
Få fördjupad insikt i appens användare genom användarstatistik och beteendeanalys. Vi sammanställer och presenterar information om engagemang och resultat med utgång i appen grundfunktionalitet. Se hur många användare som laddar ner och använder appen varje dag, och hur uppsatta mål konverterar. 

Krasch, boom, bang!

Ibland händer det tyvärr – den stora kraschen. En användare som inte vill något annat än att ladda ner och använda appen blir bemött av ett krasch, boom och bang. Vi för statistik över hur ofta appen kraschar och identifierar om det finns ett mönster mellan kombinationen operativsystem och hårdvara där krascher är frekvent förekommande. Vi föreslår lösningar och rekommendationer som åtgärder för att få bort problemet. 

Version 1.3.8…eller?
Det är en utmaning att hålla ordning på vilken version av appen som faktiskt är den senaste. Vår tjänst inkluderar versionskontroll så att ni aldrig mer behöver vara osäkra på vilken version som ligger ute publikt eller vad den innehåller.

Ladda ner

AppCare garanterar en bra kundupplevelse över tid >>
Ladda ner

En mobil App är ett varumärkes ansikte utåt. Med AppCare kan ni känna er trygga att ert ansikte fortsätter att stråla och le mot just era användare så länge som ni önskar!

KONTAKT

Vill du veta mer?

Valdation:
* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!

Niklas Thulin
Digital Evangelist, Enfo Group
Tel:
+46 736 84 06 29
AppCare