Baseline Integration portal för kontroll över integrationsmiljön

Baseline Integration Portal

När det gäller Integration måste man vara noga med detaljerna. Att hålla reda på vilka system som delar vilken information, vilka kopplingar som är uppe, kunna svara på frågor av typen "vad hände med min faktura?" och snabbt hitta och åtgärda problem kräver kontroll över integrationsmiljön.

Med Baseline Integration Portal får du kontroll över integrationerna, även i den Digitala Dimensionens ständigt föränderliga landskap. Baseline Integration Portal är en väl beprövad tjänst som omfattar integrationslösningar och användarvänliga verktyg så att du kan hantera olika kopplingar, förstå integrationslandskapet och spåra meddelanden. Tjänsten bygger på många års kunskap och erfarenhet och levererar precis det du behöver för att placera dig i förarsätet när det gäller din integrationsplattform.

Baseline Integration Portal i molnet eller lokalt

Baseline Integration Portal kan antingen driftas som en molntjänst från våra datacentraler i Sverige eller Finland, alternativt lokalt i din organisation. Molntjänstens fördelar är att du aldrig behöver tänka på att investera i hård- eller mjukvara, installationer, uppgraderingar eller supportfunktioner. Allt ingår i den fasta månadskostnaden.


nERLADdningsBARt MATERIAL

UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden